Препълнен график, постоянно телефонни обаждания и бързо потракване на токчета - женското ежедневие е низ от задачи, които просто нямат край. И макар често да се чувствам уморена в края на работния ден, се чувствам удовлетворена. 

А как успявам да бъда винаги в отлично настроение и да изглеждам свежа и отпочинала? Точно тази тайна ще ви разкрия днес. И най-хубавото е, че всички продукти са на цена до 3 лв.

Още от самото начало искам да започна с пояснение, че мъжете не могат да ни разберат, а още по-малко им е ясно защо се нуждаем от много продукти. Аз отдавна се отказах да пояснявам защо наличието само на един сапун в банята не е достатъчен. Прекарвала съм доста време в дискусии защо кожата на тялото, на лицето ми и косата ми се нуждаят от различни продукти, за да изглеждат добре. В крайна сметка господата просто се примиряват, че етажерките и шкафовете не са на тяхно разположение, защото са заети от любимите ми продукти. 

Безспорен е фактът, че всяка дама преминава през дълъг процес, за да открие продуктите, които не само ѝ допадат, но и такива, които не натоварват семейния бюджет. Знам отлично какво е усещането да купуваш поредния шампоан, който не само не се отразява добре на косата, но и остава усещането за неправилно похарчени суми. 

За щастие, открих как да си доставям удоволствие с качествени продукти, които са и на много изгодни цени. Става дума за продукти, които открих след дълго търсене и мога да дам личното си мнение след продължителната им употреба. И преди да поговорим за самите тях, съм сигурна, че нямате търпение да разберете къде можете да откриете цени, които ще ви накарат да се усмихнете.

Магазини dm в цялата страна въвеждат нова ценова политика, която гарантира, че целият асортимент ще се предлага на дълготрайни цени. Те няма да бъдат увеличавани в рамките на поне 4 месеца. Да, dm определено знаят как да глезят клиентите си.

Тайното ми оръжие за красива коса

Шампоанът е сред продуктите, които трябва да ни пасват идеално. Моето дълго търсене на продукт, който да се справя с косата ми, приключи, когато открих шампоаните за коса Balea. Цената е само 1,99 лв. за опаковка от 250 или 300 мл. 

Аз използвам шампоана за обем, който прави косата ми плътна и не съдържа силикон. А ароматът на горски плодове ме зарежда с енергия.

Душ гелът, от който се нуждае тялото ми

Вземането на душ се е превърнало в механично действие за всеки от нас. А защо да не дадем на кожата и сетивата си нещо различно, за да се чувстваме великолепно? 

Лесно е да събудя всичките си сетива рано сутрин с душ гела на Balea. Различните аромати, които марката предлага, гарантират, че никога няма да ми омръзнат, а цената е само 1,99 лв. за опаковка от 250 или 300 мл. 

Кожа, гладка като коприна

Независимо какво е времето навън, винаги се стремя да поддържам кожата на тялото си хидратирана. Но най-големият проблем, с който съм се сблъсквала, когато избирам лосион за тяло, е мазното усещане на продукт, който не може да попие добре.

Дългото търсене на добър лосион за тяло приключи, когато реших да пробвам изгоден, но качествен продукт, а именно - лосион за тяло на Balea. Цената му е само 2,99 лв., а количеството от 200 мл са достатъчни за много седмици. И най-хубавото е, че върху моята суха кожа той попива за отрицателно време и не оставя мазни следи. 

Добра хигиена за ръцете, но без изсушаване

Имам навика да мия ръцете си прекалено често, което е отлично във времена на пандемия. Но от друга страна, кожата ми страда, тъй като повечето сапуни изсушават прекомерно кожата.

Разбира се, пробвала съм различни видове крем сапуни, но цената им обикновено е прекалено висока за продукт, който свършва твърде бързо. Ето защо бях много приятно изненадана, когато попаднах на крем сапуна на Balea. Цената му е 0,99 лв., а двете разновидности - с мляко и мед или sensitive - помагат на кожата на ръцете ми да остане мека.

Последен щрих за отлична визия

Независимо какъв ден ме очаква, трябва винаги да съм сигурна, че съм се подготвила добре. Изборът на добър дезодорант е гаранция, че няма да се притеснявам от издайнически петна дори и в най-топлите дни.

Освен това държа дезодорантът ми да не оставя неприятни бели петна върху тъмните ми дрехи. Рол-онът на Balea е моят герой дори и в най-натоварените дни. А фактът, че цената му е едва 1,99 лв. за 50 мл е наистина добра новина.

Това са моите 5 герои на цена под 3 лева, с които всеки ден се чувствам прекрасно и изглеждам чудесно. Магазини dm определено ме карат да се чувствам добре, без да се налага да се разделям с големи суми.