Като че ли именно това е най-трудното: не просто да се влюбиш и да започнеш връзка, а да се влюбиш и да започнеш връзка с човек, който те допълва. Който те кара да разширяваш мирогледа си. Който те променя,... за да станеш по себе си...

Ето кои 5 знака показват, че имаш точно такъв човек до себе си:

1. Мъжът до теб те провокира да ставаш още по-добър човек.

И не че го изисква от теб. Просто, откакто си с него, ти го изискваш от себе си. Сякаш се връщаш към себе си. Захвърляш ролите, които мъжете преди него те накара да играеш. Защото ти играеше. Когато мъжът до теб не ти даваше усещане, че е истински с теб, ти го търсеше на други места. Флиртуваше с други мъже. Отмъщаваше му, без да осъзнаваш, че не нараняваш него, а себе си. И ето, сега изведнъж осъзнаваш, че не искаш да продължаваш с това. Не искаш да го караш да ревнува, не искаш да страда. Искаш просто да му даваш любовта си. Искаш просто да усещаш любовта си. И благодарността си. Че най-накрая можеш да бъдеш това, което винаги си била. Себе си.

2. Мъжът до теб те кара да преоткриваш самата теб.

Откакто си с него, започна да се вслушваш повече в гласа на сърцето си. Да се връщаш към нещата, които харесваш. И да откриваш нови такива. Искаш да се опознаеш и усещаш, че лека-полека го правиш. Усещаш, че всеки ден откриваш нов пласт от себе си. И че харесваш този процес. Харесваш жената, която виждаш в огледалото пред себе си. И не се страхуваш. Не се страхуваш, както преди, че мъжът до теб няма да хареса промяната в теб. Напротив. Дълбоко в себе си знаеш, че мъжът, който днес заспива и се събужда до теб, познава истинската теб. И просто я чака... да се срещне с настоящата теб.

3. Мъжът до теб гради бъдеще... с теб.

И е прекрасно, нали? И е ново... И е различно. Преди ти беше тази, която градеше плановете. И се надяваше тайничко един ден те да не бъдат просто в главата ти, а да слеят сърцата ви... Но не се получаваше. Колкото и да чакаше. А ти не искаше гаранции. Искаше просто да знаеш, че мъжът до теб... иска и утре, и след месец, и след година да е с теб. Но всеки път, когато заговаряше за това, чуваше: "Добре ни е така". А ето, че с този мъж, твоят мъж, днес е различно. Ето че той иска да говори за бъдещето с теб. Просто защото вижда себе си... заедно с теб. Защото иска да е с теб. Защото Е с теб.

4. Мъжът до теб е истински до теб.

Той насърчава мечтите си, вярва в способностите си, помага ти да се бориш със страховете си. Можеш да разчиташ на него винаги и за всичко. Можеш да разчиташ на него, когато имаш нужда от помощ. Можеш да разчиташ на него, когато дали пътят, който поемеш, е правилен. Можеш да разчиташ на него, дори когато грешиш. Защото той приема грешките ти. Приема слабостите и недостатъците ти. Просто защото приема и обича теб. Точно теб. 

5. Мъжът до теб харесва точно теб.

Не иска от теб да се променяш, за да си му "по-удобна". Не иска да внимаваш какво казваш или правиш. Не иска да се чувстваш неуверена в себе си. Иска да знае, че такава, каквато си, си прекрасна. И истинска. И напълно достатъчна. Иска да се чувстваш спокойна и обичана. Да си щастлива и усмихната. С него. С връзката ви. С това, което имате помежду си. Защото това, което искаш ти, го иска и той. Просто да бъдете заедно. И да градите живота си заедно...