Романтиката е навсякъде около нас. Наистина ли? Свикнали сме да гледаме филми, в които актьорите наистина ни карат да повярваме, че са влюбени. Но със сигурност си гледала филм, в който химията между героите просто я няма или е невъзможна.

Днес ще ти представим топ 6 на най-лошите филмови двойки, които в никакъв случай не трябваше да се събират на екрана.

1. Анди и Нейт в „Дяволът носи Прада“

Анди (Ан Хатъуей) и Нейт (Ейдрйиън Грение) не се привличат и това си личи. Освен това той изобщо не я подкрепя в кариерата и къса с нея, защото тя решава да отиде в Париж, за да придружи Миранда за Седмицата на модата.

2. Хари Потър и Джини Уизли в „Хари Потър и Нечистокръвния принц“

Все пак това е малката сестра на най-добрия ти приятел. Познаваш я от 11-годишна. Преди връзката им да започне и двамата преминават през травматизиращи премеждия, които няма как да им се отразят. Но най-големият недостатък на тази връзка е, че липсва пламъкът в погледа им.

3. Аврора и Джим в „Пътници“

В този случай дори не може да става дума за романтика, тъй като поведението на Джим може да бъде изтълкувано като доста егоистично.

4. Бела и Едуард в „Здрач“

Той е нещастен, затворен и с около век по-стар от нея. Тя е начумерена и нещастна. Това в никакъв случай не е най-добрата рецепта за създаване на прекрасна връзка, което си личи и на екрана.

5. Ана и Уил в „Нотинг Хил“

Тя е богата, красива и известна, а той е обикновен мъж, който притежава книжарница. Това ли е сценарият, на който трябва да повярваме. Джулия Робъртс е неустоима, а Хю Грант има колебания. След това ролите се разменят и романтичните чувства взимат превес. Това наистина ли е история, на която трябва да повярваме?

6. Анакин и Падме в „Междузвездни войни: Клонираните атакуват“

Истината е, че между неприятни Анакин и студената Падме не съществува никаква химия. Той е разгневен тийнейджър, а тя е просто скучна. Ето защо и срещата им беше... скучна.