Листата започват да падат, температурите също. Промяната е навсякъде около нас! Но как да направим есенната бременност по-забавна и приятна, вижте сега:

1. Върнете се училище

...или почти. Децата не са единствените, които започват занимания през септември месец. Ако сте на това мнение, захващайте се за работа, дами. Запишете се на интересен курс, свързан с възпианието и отглеждането на деца. Струва ви се прекалено? Тогава същата работа ще свърши работа и семинар за раждането или кърменето. Разровите ли се, ще откриете хиляди варианти, които ще привлекат вниманието ви. Може да се окажат най-полезните уроци, които сте взимали някога.

2. Направете си забавни снимки навън

Цветовете по това време на година са ярки и завладяващи. Представете си колко хубаво би изглеждал коремът ви сред тях. Ако не можете сама, хванете някой приятел под ръка и действайте. Ще се позабавлявате, а след това ще имате най-милия спомен от най-хубавия период от живота си.

3. Отдайте се на ароматите на есента

Това е времето от годината, в което пазарите са пълни с изобилни плодове, зеленчуци и всякакви подправки. Отидете и задоволете жаждата и глада си с полезни и вкусни продукти.

4. Облечете корема си

Мислите, че не е време за костюми? Напротив! Ако се разровите ще откриете толкова забавни дрехи за бременни жени и коремчетата им. Ще изглеждате така, сякаш бебчо вече е отделен малък човек. Лица, животичнета и всякакви други идеи, които ви хрумнат! Сега сте бременна – имате право да се разхождате по улицата както ви скимне!

5. Обелчете се в топли слоеве дрехи

Най-вероятно няма да искате особено ако сте в по-напреднал месец от бременността си. Носите един малък човек във вас и постоянно ви е топло? Сложете тениска, а отгоре облечете любимия си есенен пуловер, който ще бъде достатъчен. Хубав клин и ботуши ще са идеален завършек на тоалета ви.

6. Нарисувайте корема си

Ако коремчето ви вече е по едро ще имате много време, което можете да вложите в занимавки у дома. Защо не опитате да се позабавлявате като нарисувате диня върху него или огромно сърце? Не забравяйте да се сниматеи да приложите част от фотографиите в бъдещия първи албум на бебчо. 

7. Събирайте листа

Ако има къде, събирайте листа... с гребло! Движението и упражненията са чудесни за вас и бебето. Така че, свършете малко работа и подишайте чист въздух. Гарантираме ви, че ще се почувствате страхотно!