С годините научих, че мъжете се делят на шест групи:

1. Групата „Избягвай на всяка цена“, която се състои от насилници, използвачи, „добри“ момчета и откачалки;
2. Групата „Просто приятели“, в която спадат приятни хора, с които просто нямате химия помежду си;
3. Групата „Приятели с облаги“, които са добри приятели и сексуални партньори, но няма романтика помежду ви;
4. Краткотрайни тръпки;
5. Гаджета;
6. Съпрузи – най-страхотната група мъже.

Факт е, че има много мъже, които биха били страхотни гаджета, но ужасни съпрузи. Проблемът, с който се сблъскват жените, е че не осъзнават, че партньорът им е точно такъв, докато не се омъжат за него.

Искате ли да избегнете развода? Търсете знаците, че той няма да е добър съпруг и се спасете от разбито сърце, ако забележите тези неща във връзката си:

1. Той е мамино синче

Не ме разбирайте погрешно – много от мамините синчета дори не стават за гаджета. Но истината е, че мъжете, които са зависими от майките си не си търсят съпруга. Те търсят нова майка и доверете ми се – никога няма да сте първия приоритет в живота му, дори и да се омъжите за него.

2. Смята, че жените са притежание на мъжете

Това, често е индикатор, че все още смята, че ви ухажва, но в момента, в който наденете халката, ще започне да злоупотребява с вас. Не се омъжвайте за мъже, които ви виждат като свое притежание - освен ако не искате да страдате.

3. Започва да поставя изисквания за противозачатъчните ви, които нямат общо с вашите планове

Когато му казахте, че искате да си поставите спирала, той полудя ли? Каза ли ви, че ще си промените мнението или дори постави изискване да спрете противозачатъчните си? Не се омъжвайте за този човек.

4. Мразите семейството му, а той се опитва да ви сближи непрекъснато

Ако не се разбирате със семейството му, трябва да преосмислите желанието да се омъжите за него - освен ако той не е склонен да постави сериозни граници на намесата им в живота му.

5. Имате различни цели

Различните цели в брака означават, че рано или късно ще започнете да воювате помежду си. Не си причинявайте това, нито на половинката си. Дръжте го като гадже, но не позволявайте да се превърне във ваш съпруг.

6. Не се справя добре с парите

Ако той е от типа хора, които ще прахосат цяло състояние за чифт маратонки, а в края на месеца няма да може да си плати наема - не се женете за него, дори и да сте влюбени.

7. Не можете да му споделите лоши новини или да разчитате да ви утеши

Гаджетата могат да се отърват с това да виждат само положителните ви страни, но това не важи за съпрузите ви. Ако той се залоства зад каменни стени всеки път, в който се случи нещо лошо, бракът с него би означавал да сте напълно сами във всяка неприятна ситуация.

8. Не бихте искали да ви придружава на служебно събитие

Не казваме, че трябва да сте повърхностни, но казваме, че хората вероятно няма да ви приемат сериозно, ако съпругът ви е пълна развалина. В крайна сметка той ще усети настроението и това ще развали отношенията ви. Той може да е страхотно гадже, но не се омъжвайте за човек, от когото се смущавате.