Хората, родени под знака Риби, имат особен начин на приемане на света и неговите особености, което ги прави специални. Те стават център на вниманието пред целия свят, дори и без да го търсят и лесно се превръщат в любими оратори на всяко събиране. Те са изключително приятни и всички ги обичат и сега и ти ще можеш да разбереш защо това се случва с всеки един представител на зодията, който познаваш:

1. Мислят за много неща едновременно

Мислите на тези хора винаги „плуват“ в съзнанието им и затова не могат да се съсредоточат само върху един въпрос. Това не означава, че не могат да завършат задачите си, но често се бавят, защото трябва да направят няколко неща наведнъж. Това може да се дължи на високия капацитет, който им позволява да се справят с мултитаскинга и да решават всичко организирано и едновременно. Ето защо когато ги попитат какво мислят, те често не могат да дадат конкретен отговор, тъй като просто не знаят за кое от множеството неща, за които си мислят в момента, да разкажат.

2. Влюбват се изключително лесно

Рибите са много сантиментални и лесно се привързват. Изживяват всяка връзка от живота си по един много интензивен начин, сякаш всичко се върти около човека, с когото живеят. Това обикновено ги кара да изживяват силно емоционално всичко, което им позволява лесно да постигат високи нива на щастие. Разбира се, рискуват много, защото в крайна сметка развиват зависимост към човека до себе си. Проблем при тази зодия е, че околните често не разбират защо толкова лесно, толкова силно и толкова често се влюбват в половинките си.

3. Те са запалени пътешественици

Когато разглеждат картата на света, често е трудно да намерят точно това място, където не са били преди. И независимо дали са в луксозен хотел, или само с раница на гърба, Рибите винаги искат да посетят всяко кътче на този свят, опитвайки нови неща и просто се усмихват, когато хората ги питат дали наистина могат да си позволят такова пътуване. Единственото, което има значение за тях е да живеят възможно най-интензивно и да сбъднат възможно най-много от мечтите си, докато са живи. Със сигурност, ако си зодия Риби, ще се постараеш да посетиш всички места от списъка си, затова ти препоръчвам да продължиш до края.

4. Почти винаги закъсняват

Въпреки че обичат да пътуват, Рибите никога не пристигат навреме. Или поради задръстване, или защото са заспали, приятелите им знаят, че винаги ще закъснеят. Това, което другитре не знаят е, че представителите на тази зодия само искат да се наслаждават на живота по всяко време, във всеки миг, независимо от това, което има да се върши и нищо не може да го спре. Разбира се, ако пристигнат навреме, винаги се хвалят на всички, че този път са успели да постигнат чудото на точността и ще изискат да бъдат признати и поздравени за постигнатите резултати. Въпреки гордостта на Рибите, този случай най-вероятно ще е единичен и скоро няма да бъде повторен.

5. Те са изключително талантливи

Сърцето на Рибите винаги е много добре ориентирано към изкуството. Няма поле, в което да не могат лесно да се откроят, било то писане, рисуване или дори дефилиране. Техният вроден талант и добър вкус към артистичните среди им помагат да разберат, че е изключително лесно да постигнат невероятен успех в различните сфери на изкуството. За тях това не представлява никакво затруднение и често не могат да си обяснят защо другите хора нямат същите способности като тях. За представителите на тази зодия да творят е нещо подобно на дишането, въпреки че само те имат такъв дар от живота.

6. Винаги се усмихват, дори когато страдат

Ако трябва да се потърси аналог, Рибите могат да се определят като „тъжният клоун“. Винаги са с усмивка на лице – дори ако умират отвътре – за да избегнат ненужното страдание на онези, които ги ценят. Ето защо е странно за някой, който не е зодия Риби, да разбере как един човек може да е толкова щастлив, колкото и проблеми да има. Истината е, че подобно поведение кара представителите на тази зодия да потискат всеки конфликт, докато накрая не избухнат. За тях е трудно да разберат, че няма да се случи нищо лошо, ако позволяват на другите да им помагат от време на време.

7. Представителите на тази зодия често са нерешителни

На Рибите не им харесва, когато се налага да решават какво да се направи в определени ситуации, защото се вкарват в непрекъсната дилема. Когато трябва да изберат най-добрата опция, да изберат най-вкусния десерт или да решат академичното си бъдеще, предпочитат някой друг да поеме отговорността вместо тях. В крайна сметка, те често решават, че искат няколко неща по едно и също време и така се претоварват емоционално и физически и изпитват панически ужас, че ще вземат грешното решение.

8. Те са изключително разсеяни

Дори нетолкова разсеяни, просто имат неспокойна природа, която ги кара да си задават твърде много въпроси. За тях фокусът винаги е това, което се губи в резултат на излишъка от мисли в главата им. Но със сигурност никой не би могъл да се справи по-добре от тях при пазенето на чуждите тайни. Дали защото си мислят за нещо друго по време на разказа на приятел, или защото не се интересуват от темата, не се знае. В края на краищата те все пак решават всеки проблем, когато близките им най-накрая им обясняват всичко по начин, който ще задържи вниманието им и няма да позволи то да отпътува далеч от тях.

9. Рибите винаги казват „да“

Просто им е твърде трудно да кажат „не“. Всъщност те не искат да навредят на никого и затова предпочитат да направят нещо, което не искат, отколкото да разочароват човекът, който ги е помолил за някаква услуга. И обикновено запълват ежедневието си с безкрайни абсурдни планове и в някои случаи си противоречат с другите.