Колко хора са били измамени? Колко хора, четящи това, са имали усещането, че половинката им им изневерява? По-лесно е да видим знаците в държанието на партньора ни, след като е изневерил, защото можем да погледнем отстрани.

Изневярата не е хубава. Да си мислиш, че някой го е направил, също.

Проучванията показват, че емоционалните изневери са все по-често срещани. Моралът е ключов фактор дали някой ще изневери, или не. Според други е по-вероятно да изневериш отново, ако си го правил в миналото.

Запомни, че знаците за изневяра са условни и трябва да знаеш всичко. Ако половинката ти прави част от тях, може причината да е друга. Държанието му може да ти покаже предупредителните знаци, че той ти изневерява или вече го е направил. Ето ги и тях:

1. Не иска да предприема следващата стъпка във връзката

Партньорът ти избягва разговорите на тази тема. Той често сменя темата с фрази като:

„Прекалено рано е да говорим на тази тема.“ Или „Не знаем какво вещае бъдещето.“

Глупости! Нещо друго му пречи да предприеме следващата стъпка с теб.

2. Когато използваш телефона му, става нервен

Съобщенията са предпочитаната форма на комуникация между хората днес. Човек, който изневерява, се изнервя, когато вземеш телефона му и търсиш нещо, защото твоят не е у теб. Той може да те наблюдава какво правиш. Ако случайно грабне телефона от ръцете ти, то той крие нещо.

3. Критикува нещата, които преди е обичал

Той е обичал косата ти, обичал е естествената ти красота. Сега, обаче, е започнал да критикува външния ти вид и начина ти на обличане.

4. „Досадните“ ти недостатъци не му правят впечатление

Всички имаме недостатъци. Никой не е перфектен. Те ни правят уникални. Ако преди те са го дразнили, а сега не му правят впечатление, нещо не е наред. Питай го.

5. Сексуалният ви живот е в задънена улица

Сексът не е същият и е все по-рядко. Възможно е да забележиш разлики.

6. Вече не се виждате толкова често

Всеки има натоварено ежедневие. Необяснените отсъствие, променените планове и липсата на емоционалност би трябвало да ти подскажат, че нещо се случва.

7. Обвинява те, че не си му вярна

Партньорът ти може да те обвини в изневяра. Това му помага да се справи с вината или срама, който изпитва.

8. Историите му не се връзват

Това, което научих от изневерите, е как историите, които половинката ти ти разказва не се връзват. В тях няма логика. Някога чувала ли си история, която изведнъж се променя рязко? Бързо можеш да разбереш, че лъже.

9. Комуникацията се променя внезапно

Все още ли ти пише толкова често? Променил ли е начинът, по който се обръща към теб? Както и да комуникирате с половинката ти, думите и отношението могат да издадат много. Ако има промяна, то кога е започнала тя? Със сигурност има причина.

Само ти можеш да видиш връзката от твоята гледна точка. Всеки е различен, както и чувства му. Ако някой е изневерил, то ще му проличи по различен начин. Тези знаци могат да ти покажат, ако връзката ви върви успешно или не.
Ако смяташ, че партньорът ти те мами, не игнорирай това чувство. Предчувствията не са случайни. Послушай интуицията си и провери дали тя е права. Не търпи това.