Цифрите са навсякъде около нас. Те всестранно и изцяло ни влияят, независимо дали вярваме в това или не. Затова ако искате да привлечете повече пари, късмет и щастие се сприятелете с тях!

Нумеролозите твърдят, че цифрите и комбинациите от числа могат да привлекат желаното, да ускорят процесите и дори времето.

Визуализирайте и ...

• Повтаряйте "двадесет", ако искате да ускорите процеса. Може би закъснявате за важно събитие, а транспортът все не идва и не идва. Или не са ви останали почти никакви пари, а заплатата се бави.
2 ще умножи усилията ви, а 0 ще намали силата на противодействие.

• Повтаряйте "четири", ако напротив, искате да забавите процеса. Например, синът ви бърза да се ожени, но не е готов за такова важно събитие.

4 - е квадрат, фигура с равни страни. Накъдето и да се обърне, навсякъде се получава едно и също – означава забавяне и устойчивост.

• Повтаряйте "седем плюс едно", ако искате да добавите нещо. Може да става въпрос за пари, пътуване, а дори и за почитатели.
7 – мистериозност, 1 - цел и енергия, а 8 (7 + 1) - безкрайност.

• Повтаряйте "десет минус едно", ако искате нещо да намалите. Например, количеството проблеми или собственото си тегло.
9 - промени.

• Повторете "четиридесет пъти четиридесет ", ако искате нещо да се построи или да се поднови. Това може да бъде нова къща, отношенията с партньора или шефа.

• Повтаряйте "четиридесет и четири", ако, напротив, искате нещо да се намали или унищожи.
Цифрата 4 прилича на мълния. Две четворки – са два квадрата, които се припокриват и унищожават всяка съпротива: ъглите стават осем, а 8 означава безкрайност.

• Повтаряйте "двадесет и едно", ако съдбата ви спестява щастието, късмета и лекотата.
По този начин се оказва, че цифровата стойност на думата "щастие" е 21!

• Повторете "деветдесет и едно", ако не ви стига времето.
9 - промени и край, 1 - скорост и начало. Това означава, че се получава пълно покритие на продължителността на цикъла. Между другото, магьосниците вярват, че 911 - това не е само номера за спешни повиквания, но също така и номера на Небесната канцелария!

Да повярвате на всичко това или не – решавате вие! Но ако решите да опитате – няма да ви навреди.