Никоя връзка не е перфектна, но и няма извинение за ниските ти стандарти. В крайна сметка, най-важното в края на деня е щастието ти. Защото, мила, заслужаваш стойностна връзка.

Случва се да се опитваме да променяме половинката си, но когато не успеем, да правим опити да напаснем своите нужди, своето държание и своите желания. И в един момент се оказва, че сме се установили с този човек.

За щастие, има начин да разберем дали сме готови за задълбочаване на връзката ни. Опитай се да отговориш на тези въпроси честно:

  • Виждаш ли се с някого другиго в бъдеще?
  • Водите ли “отворена” връзка? Само ти ли искаш тя да стане по-сериозна?
  • Чудиш ли се кога и дали ще срещнеш друг?
  • Искаш ли да промениш повече неща в половинката си?
  • Ако можеше да си с друг, би ли го избрала, вместо да си с човека до теб?

Ако повечето ти отговори са положителни, то ти си готова да направиш връзката ви по-сериозна. Но запомни следващите неща и си ги повтаряй често:

“Аз заслужавам голямата любов! Няма да приема нищо друго! Никога!"

Не разбирай това погрешно. Има разлика между това да не си сигурна и да се съмняваш или да се установиш с някого. Не забравяй, че животът ще те изправи пред още решения, които трябва да вземеш! Винаги търсим по-доброто, но трябва да разбереш, че човекът, който срещнеш, ако напуснеш партньора си, ще е само по-различен. Неяснотата ни обърква. Изясни се със себе си, като си зададеш въпроса:

“Ако бях на безлюден остров, кои качества щях да търся у мъжа?”

Този въпрос ще ти помогне поне малко да разбереш какво търсиш в партньора си. Не слагай в списъка неща от сорта на “Трябва да е привлекателен.”, а изброй нещата, които те привличат у един мъж. Бъди по-подробна и мисли реалистично!

Много хора ще ти кажат, че да продължиш да бъдеш с някого, е най-правилното нещо, но най-важното е ти как се чувстваш.

Не започвай връзка, ако няма привличане между теб и половинката ти, защото това е много грешна стъпка. Ако вече си на 30, помисли за критериите, които имаш за мъжете, защото може би проблема не е в тях. Помисли и над това:

“Сърцето ти спира ли, когато го видиш? Можеш ли да стоиш в прегръдките му, докато той те обсипва с целувки дълго време?”

Ако отговорът ти е “НЕ”, то трябва да продължиш да търсиш човека за теб. Не се примирявай с нещо, което не ти харесва и не смяташ, че имате бъдеще!
Защо ли? Защото заслужаваш да бъдеш истински желана. Не искаш да създадеш връзка, която да продължи вътре и двамата да сте нещастни в нея, нали?

Заслужаваш голямата любов, онази, от която краката ти омекват, а в корема ти летят пеперуди. Помисли си за критериите за мъже, които имаш, и внимавай с избора, който правиш!