Каквото и да си мисли една жена за причините защо един мъж не се бори достатъчно за нея, главната причина е фактът, че той не е достатъчно увлечен по нея. Нека го направим ясно веднъж завинаги. Той не е срамежлив. Ти не го притесняваш.

„Ако един мъж е заинтересован от теб, разстоянието не би било проблем. Ако не е, по-добре си тръгни, защото нищо няма да промени мнението му.“

Мъжът е добър инициатор на връзки. Част от мъжествеността му е. Той би приел предизвикателството.

Мъжът обича да има онова, което иска. Довери ми се. Когато разбере и види това, което желае, той тръгва след него. Ако човекът, който обожаваш, не се бори за теб, той просто не си пада по теб.

Мъжете могат да си измислят безкрайни извинения защо да не тръгват след някоя жена. Те биха казали всичко и биха я излъгали, но и биха скрили това, за да не я наранят и просто биха си тръгнали. Той би казал, че е зает, затрупан с работа, че има друг ангажимент, или просто би изчезнал.

Той е чаровен, с прекрасна усмивка, а смехът му те разтапя. Отваря ти вратата и те е завел на няколко срещи. Но… какво ще кажеш за съобщенията му, които само те объркват? А за това, как си се чудила дали не си го разстроила с нещо?

Спри да преследваш грешния мъж, който не ти отделя достатъчно време и не иска да говори с теб. Моментът, в който започнеш да се съмняваш колко точно специална си за него, е точно онзи, в който трябва да си тръгнеш.

Не бъди от жените, които позволяват на мъжете да си играят с тях, с чувствата им, с телата им. Всяка жена трябва да бъде самоуверена и достатъчно сигурна в себе си, да знае колко е ценна и да не си губи времето с хора, които не си заслужават.

Идеята може да не звучи идеална, но се замисли: Един мъж ще ти покаже кой всъщност е, докато излизате. Начинът, по който води разговора, колко е романтичен, както и какво прави, за да те впечатли.

Истинският мъж би се борил за теб всеки ден. Той би те мотивирал да дадеш най-доброто от себе си и би обикнал недостатъците ти. Той не би те лъгал, че го прави, а после да ги използва срещу теб, когато е ядосан. Той би се сближил с теб и целите ти, защото иска да успееш и да си щастлива. Истинският мъж не би играл с емоциите ти, сякаш са някаква играчка, и не би ти звънял само когато на него му е удобно. Животът е сложен и не спира, но ако го интересуваш достатъчно, той ще намери време за теб.

Трябва да си с мъж, който ще ти покаже колко го е грижа за теб, който няма да се съмнява във всичко, който ще те направи негов приоритет. Нека ти кажа нещо: Ти не трябва да си просто поредната, не бива да си вещ за него. Не! Ти заслужаваш много повече от това. Заслужаваш чиста и искрена любов, която не може да се сравни с нищо друго. Имаш нужда от самочувствието, че е така.

За теб трябва да се бори истински мъж.

Понякога може да е трудно да си сама, но да се влюбиш в човек, който не е заинтересован от теб, може да е болезнено. Времето ще ти покаже. А дотогава, докато го чакаш, г-н Единствен, се влюби в себе си така, както един истински мъж би направил.

Като жена е важно да започвам всяка нова страница с отворено сърце и чист разум, но и да не го отварям напълно, докато не се появи онзи, който ще се интересува от мен наистина.