Срещаш се със страхотно момче. Прекарвате си добре, смеете се, забавлявате се. Но когато дойде време да определяте какви точно са взаимоотношенията ви, той става студен, дръпнат и ти обяснява, че не иска да се обвързва сериозно. Иска да го карате по-полека, просто да се забавлявате.

Не е готов да се обвърже.

И за известно време ти чакаш. Надяваш се да промени мнението си. Надяваш се, че един ден ще се събуди и ще реши, че е сгрешил, че ти си жената на живота му. Тогава ще поиска да бъдете заедно и нищо няма да го спре.
Но колкото и време да минава, това не се случва. Той не се променя, защото не е изплашен. Той не се страхува от обвързване, той просто не иска връзка. И в този случай, ти трябва да се обвържеш… със себе си.

Трябва да си тръгнеш от него и да си позволиш да срещнеш онзи, който няма да се страхува от обвързване. Да кажеш край, без сърдене и обиди, да му пожелаеш всичко най-хубаво и да си отидеш. Да намериш истинската любов. Онзи, който ще е готов на всичко за теб и ще иска да ти го даде незабавно, който ще те целува нежно и ще иска да се буди до теб.

Обещай си да се превърнеш в най-добрата версия на себе си, да развиеш най-добрите си качества, да работиш здраво и да постигаш мечтите си. Обещай си да се опознаеш, да разбереш какво искаш от себе си и от тези около теб.

Обещай си да отделяш повече време на приятелите и семейството си, да им показваш постоянно колко си благодарна, че са в живота ти. Трябва да им благодариш за всичко, което са направили за теб. Онези, които са били до теб в най-трудните ти моменти.

Обещай на себе си, че ежедневно ще си даваш любов, уважение и грижа. Ще бъдеш нежна със себе си и ще си позволиш да правиш грешки. Ще се поучиш от тези грешки и ще отвориш себе си, за да получиш обичта, която заслужаваш.