Дори да ви казва, че е обратното – той не го иска. Няма значение в какво ви убеждава, а как се държи с вас. Усещате, че има ситуации, в които искате да заговорите за общи планове и бъдеще, но темата е много отбягвана. Ако той е честен пред себе си и вас ще ви каже истината.

Нека погледнем какво значи да не искаш връзка, но да твърдиш обратното. Имаме два възможни сценария:

Първи: Това са хора със силно изразена индивидуалност, които се стремят към връзка, за да могат да се почувстват нормално. Те смятат, че общоприетото обществено вярване е, че трябва да имаме отношения с някой. Имат нужда от внимание и не обичат да остават сами, но всъщност имат доста нарциситчна природа. Постоянно проверяват кой е следващият, който могат да очароват.

Втори: Мъжете и жените от този тип не са наясно с чувствата си. Смятат, че имат нужда от отношения, а всъщност не е така. В тази ситуация избират неподходящи партньори, с които не се разбират. В края на цялата сага остават отхвърлени и се чувстват неразбрани, а най-вероятно и отегчени. За зъжаление точно този тип хора нямат достатъчно самоувереност и дори не могат да осъзнаят, защо всяка поредна връзка е провал.

Разпознавате ли някои от слендите неща?

Обещава, че ще се обади, но не го прави

Ако някой наистина иска да се обвърже с теб и смята, че ще имате качествени отношения, ще намери всякакви начини да ви открие. Освен това ще се е зародил дълбок интерес в него относно характера ви и начините, по които се държите в определени ситуации. Повярвайте, ще иска да разбере! 
Замислете се над следното – ако вие сте решили да имате дългосрочни отношения с някой, то няма ли най-логичното нещо да бъде да спазвате обещанията си?

Избягва физически контакт

Да, разговорите ви са чудесни и звучат по най-правилния начин. Но всеки път щом се опитате да преминете на следващ етап – целувка или някакво докосване, усещате сериозно отдръпване. Няма логика, нали? Той предпочита да прекарва повече време с приятели, отколкото с вас. Знайте, че когато някой е готов за отношения, ще е наясно, че една голяма част от времето му преминава с половинката. Не само, че ще бъде наясно, а ще има желание да прекарва това време с вас. Това не означава, разбира се, че трябва да спирате контакти с останалия свят, но всички сме минали по този път и знаем как протича процесът.

Изнервя се, когато говорите за общи бъдещи планове

Не е здравословно да говорим за общи планове в самото начало на една връзка, но винаги идва етап, в който това се случва. Ако си допадате, той не е особено дълъг. Усетите ли напрежение в човека срещу вас, означава, че той не желае да поема отговорността на очакванията, които неволно имате.

Веднага ще усетите и обратната страна. Този, който има силно желание да ви опознае и да стане част от живота ви, ще намери всякакви пътища да го стори. Ще изпълнява обещанията си, защото ще иска да спечели доверието ви.
Все пак – то е в основата на всяка качествена връзка, нали?