Бъди достатъчно смела, за да си сама.

Под сама имам предвид да разчиташ на себе си за щастието и комфорта ти, да мечтаеш за бъдещето си и да постигаш мечтите си.

Под сама има предвид да излизаш без никой друг, да гледаш залеза, изгрева и да си доволна.

Под сама имам предвид да слушаш собствените си мисли, да бъдеш най-близката си приятелка и да цениш всяка една твоя черта. Не бива да съжаляваш и да не се чувстваш обичана, ако нямаш партньор. Бъди щастлива в компанията на тези, които го правят. Радвай се, когато си с хора, които са били до теб през годините, но са открили по-рано себе си.

Бъди достатъчно смела, за да обичаш себе си.

Под любов трябва да разбираш силата, която притежаваш. Не позволявай да разбият сърцето ти или да се отнасят лошо с теб. Докато се обичаш, няма да те наранят толкова лесно. Ти си заслужаваш, но не всеки го вижда веднага.

Обичай себе си достатъчно, за да си тръгнеш, когато не можеш повече, да се усмихваш искрено в огледалото. Не позволявай да те приемат за даденост.

Под любов имам предвид да се прегръщаш, когато се чувстваш празна. Не спирай да си даваш любов. Цени душата си. Цени сърцето си.

Бъди достатъчно смела, за да бъдеш своята опора.

Бъди си опора, когато стане трудно, когато си тъжна, когато си самотна.

Не се предавай. Обмисляй проблемите си и търси решението им. Само ти можеш да си помогнеш.

Бъди достатъчно смела, за да кажеш "не".

Кажи "не", когато те боли, когато не искаш да те използват, когато те принуждават да правиш неща, които не те изпълват и зареждат.

Кажи "не“, когато знаеш, че заслужаваш повече, когато можеш да дадеш и повече от себе си. Не позволявай на друг да управлява живота ти. Бъди твой приоритет.

Бъди достатъчно смела, за да си най-добрата твоя версия.

Защото ако имаш куража да правиш това, което те прави щастлива, тогава ти обещавам, никога няма да се чувстваш самотна, когато си сама.