Дарина Павлова е близка с много от световните звезди в киното. Самата тя активно се изявява като продуцент и участва в куп известни продукции.

Вдовицата на Илия Павлов не пропуска светско събитие или филмов фестивал и се ползва с добро име сред кинодейците. Сега именно тя ще доведе легендарния Антонио Бандерас в България и не само това! У нас актьорът с гореща кръв ще снима документалната лента за Цар Борис Трети. Холивудското величие най-вероятно ще играе самия български държавник.

Продуцент на филма ще е отново Дарина Павлова заедно със собственика на продуцентските компании "Ню Имидж" и "Милениум филм" Ави Ленър. 62-годишната звезда вече на няколко пъти беше в България и разговаря за подробности по историческата лента, която ще започне да се снима през есента. Не е ясно каква ще е точно ролята на Бандерас, но има вариант, в който да го видим като самия Цар Борис Трети.

Сценаристът на филма няма да е българин. Предстои и добър кастинг от страна на българските актьори, който ще бъде проведен от Дарина Павлова. Почти сигурно е участието на Асен Блатечки, който е близък с шефовете на киностудията.

Основното, в което ще се набляга във филма, е ролята, която изиграва цар Борис Трети в спасяването на българските евреи.

В момента Дарина е в Марбея, където тези дни ще присъства на рождения ден на един от най-големите рекламисти в Испания. През септември във Венеция ще посети най-лъскавото парти и галавечеря AmFar, на която ще се срещнат звезди и милиардери от цял свят