Със Сатурн, разположен пред вашия знак, ще трябва да се съобразите с неговите изисквания, а също и с фантазиите му. За да ви помогне да успеете в това малко чудо, получавате подкрепата на енергиите, които се излъчват от Телец и Рак. Те ви подтикват да експериментирате с различни решения за вашите навици. Те ви насърчават да използвате дарбите си и да се вслушвате в интуицията си. През този месец събитията и обстоятелствата ви насърчават да се отпуснете защото между 12 и 30-и усложненията се увеличават с Венера в Близнаци. Да направите крачка назад ще ви помогне да имате по-оптимистична представа за бъдещето. Също така това ще ви помогне да осъзнаете, че имате много повече възможности, отколкото си мислите.

Успехът ви зависи от способността ви да инвестирате в това, което правите, и да се доверявате малко повече на другите. Деви, сега е моментът да покажете на какво сте способни. По този начин ще премахнете препятствията, които стоят пред вас. Що се отнася до финансовата страна, въпреки че касичката ви е пълна, може да се окаже, че сте малко закъсали. Макар че това може да не ви устройва, може да се наложи да използвате ресурсите си, за да наваксате до края на месеца.

Съвет на месеца: Чувството ви за ред и метод е неоспоримо? Точно обратното. Все пак се опитайте да не контролирате всичко. Оставете нещата да се случват естествено.