Юни започва светло за Девите, защото за първи път от 12 години Юпитер влиза в сектора на вашите постижения, а често носи помощ свише и сериозни покровители. Но не всичко е толкова просто, защото една и съща планета ще квадратира вашия знак, принуждавайки ви да промените хода на обичайните си действия и дори стила си. Ще трябва да свикнете с факта, че е време да изглеждате по-статутни, да инвестирате повече в имиджа си и да бъдете достойни за мястото под Слънцето, което сте забелязали за себе си.

Хороскопът за Дева за юни 2024 г. ви съветва да живеете за собствено удоволствие. Първият летен месец събужда вдъхновението, желанието да творите и да мечтаете. Време е да погледнете на нещата от друг ъгъл, да признаете честно най-съкровените си желания. В месеца на Близнаците консервативната Дева става по-динамична и общителна, затова лесно се впуска в експерименти. Този момент, който дава тласък на развитието, не бива да се пропуска. Хобита, учене, взаимоотношения - навсякъде ви очаква успех. След ягодовото пълнолуние през юни проблемите ще бъдат окончателно решени, в семейните отношения ще се възцари пълна хармония. Девата ще се съсредоточи върху домашното огнище: ще има достатъчно енергия за решаване на битови въпроси и за отглеждане на деца.
Първите дни на юни ще изискват решителност и сила на характера. Ситуацията може да се развие по непланиран сценарий, трябва да сте подготвени за всякакъв развой на събитията. Хороскопът за Дева ви съветва да проявите смелост и рязко да прекратите токсична връзка. Без значение кой наранява, с каква цел, необходимо е да се погрижите първо за личното си благополучие. Върху Девата, която има консервативно мислене, Венера в Близнаци има шокиращ ефект. В поведението може да се появят нотки на капризност, настроението ще бъде непредсказуемо. Няма смисъл да анализирате състоянието си, трябва да се възползвате от тази ситуация. Желателно е да прекарвате повече време на обществени места, да очаровате и покорявате всички наоколо. Новолунието на 6 юни в Близнаци настъпва във вашия сектор на кариерата - започвате нов кръг от професионални постижения, които ще ви донесат появата на съдбовна жена. Тя ще ви помогне в напредъка ви, може би благодарение на нейното покровителство ще заемете сериозна позиция. Обърнете специално внимание на диалозите, които ще се проведат от 4 до 7 юни - този човек може да ви подскаже къде ще ви отведат звездите, до какви върхове.

Средата на месеца ще ви даде възможност да се реализирате в нова посока. Може би идеята за това, което искате да правите, не е напълно оформена. Според общия хороскоп за Дева през юни 2024 г. трябва да се отнасяте към възникващите идеи без фанатизъм, това са само приблизителни очертания за бъдещето. Съсредоточете се върху нещата, които ви интересуват най-много. Обсебената от кариерата Дева може да има усещането, че времето се е ускорило. Меркурий в Близнаци внася вълнение в професионалния ви живот, просто трябва да се настроите на тази вълна. Предстоят многобройни пътувания, срещи и корпоративни събития, които ще окажат влияние върху по-нататъшния ход на събитията. Несъмнено това ще бъде полезен опит.
Меркурий, управителят на вашия знак, ще създава ключови аспекти през целия месец: на 17 юни среща с жена или любовна кореспонденция може да промени живота ви, а на 21 юни е вероятно важно събитие в семейството.
Пълнолунието на 22 юни ще бъде в Козирог, който управлява вашия дом на любовта и радостта. Може да имате среща, защото дори диспозиторът на Пълнолунието Сатурн ще бъде в сектора на отношенията. Вероятно срещата ще бъде с човек с по-висок статус и зрялост от вас. Между другото, на 21 и 29 юни, в Дните на средните дати, може да имате важни събития в областта на отношенията, които ще ви засегнат силно емоционално.

Красивият край на юни ще вдъхне нов живот на затихващите взаимоотношения. Ако включите чара си на максимум и разредите рутината с нещо необичайно, всичко ще се промени драстично. Според хороскопа за юни за Девата се отваря широко поле за въображение. СПА среща, уикенд сред природата, романтично търсене - здрав цимент, който държи сърцата заедно. Тъй като слабият Марс в Телец дава прояви като плахост и бавност, Девите могат да се откажат в неочакван момент. Не по-малко опасна е и другата крайност - предизвикателната смелост. За да останете на повърхността, трябва да се занимавате с нещо просто и успокояващо. Може би си струва да почистите къщата; сред старите боклуци може да откриете много необходима вещ.
От 30 юни Черната Луна се премества във вашия сектор на самочувствието и парите, което означава, че ще трябва да преодолеете страховете, свързани с финансите и това, което като цяло смятате, че заслужавате. Вселената ще ви подхвърли връзки (не само романтични), в които ще ви предложи нещо, което не е съвсем на вашето ниво. Това може да е плюс или минус, но вашата емоционална реакция ще ви покаже как наистина цените себе си. Не се задоволявайте с малко, позволете си да подобрите уменията си в назоваването на сумата или типа връзка, която искате.