Днес все още сме под влиянието на пълнолуние в Близнаци, което ще ни накара да почувстваме, че границите около нас са се стеснили, че ежедневието ни задушава и ни се иска да поемем голяма глътка свобода. Тъй като в същото време имаме опозиция на Слънцето в Стрелец с ретроградния Марс в Близнаци, недоволството ще достигне своя връх с течение на времето. Нуждата ни от движение, информация и комуникация ще нарасне, както и от срещи с приятели, роднини, познати или запознанства с нови хора. Въпреки това е необходимо голямо внимание от наша страна, тъй като няма да липсват преувеличения, слухове, дезинформация и лъжи, които ще предизвикат напрежение, разногласия, караници и недоразумения.

Кои знаци са засегнати днес?

Близнаци, Стрелец, Дева и Риби ще бъдете претоварени и поради придобитата бързина може да преувеличите или да кажете неща, които не са били необходими. Опитайте се да се възползвате от непосредствеността и да контролирате спонтанността си, за да разрешите съществуващите проблеми в работата или у дома, а не да създавате нови!

Лъвове, Телци, Скорпиони и Водолеи, правете контролирани открития, опознавайте нови перспективи, изследвайте нови лица и ситуации, но не се фокусирайте прекалено много, защото много от тях няма да се случат!