Днес следобед Юпитер отново преминава в Овен, където ще остане до 17.05 като ще разпръсне вълнение, радост и подаръци за някои от нас. Той ще ни помогне да постигнем голяма цел, да задоволим амбиция, но също така да станем пионери или да спечелим лична битка. Успехът е съвсем близо, ако, разбира се, се движим в духа на конкретния знак, т.е. да гледаме към настоящето, а не към миналото, да повишим ръста си, да намерим изгубената си самоувереност и смелост и да прогоним всяко колебание или съмнение. Някои могат да станат известни, да стартират кариерата си, други да бъдат оценени за свое усилие, а трети да получат по-високи йерархични позиции.

Кои знаци са засегнати днес?

Овни, намирате се в изгодна позиция и всичко работи за вас, така че се уверете, че ходовете ви са такива, че не само ще постигнете целите си и ще се издигнете на най-високо ниво, но и ще се задържите на върха за дълго време.

Везни, Раци и Козирози , вие също ще имате късмет и възможности, както в отношенията си, така и у дома или на работа, стига да се възползвате от тях и да не позволявате на ума си да се лута, защото тогава ще бъдете изложени на риск.

Деви, Стрелци, Риби и Близнаци, както във финансово, така и в романтично отношение, вие сте на върха!!! Никъде не затъвате, нищо не ви задържа!!! Сега е идеалното време да се запасите и в сърцето, и в портфейла.