Днес имаме Новолуние в Козирог, което ни дава възможност да направим равносметка на действията и постъпките си, за да можем да се спрем на това, което искаме, и да се съсредоточим върху него, но и върху това, което трябва да направим, за да постигнем дадена цел. Също така трябва да сме решени да променим изцяло ситуациите, да поемем юздите и да ръководим, да поемем ангажименти, отговорности и задължения и най-вече да поставим всички на мястото им! Със силното влияние на Юпитер в Овен , но и на Уран в Телец , нека очакваме успех, улеснения, изненади и сътресения, които могат да ни изведат на върха.

Кои знаци са засегнати днес?

Козирози, вие поемате инициативата, ставате по-строги и изисквате отговорност. Не ви интересува колко усилия и време ще похарчите, стига резултатът да е такъв, какъвто искате. Възможно е, възползвайки се от благосклонността ви, да вземете решение или да направите ход, който ще ви изтъкне.

Овни, Раци и Везни, нещата се променят у дома, в работата или във връзката ви, така че и вие ще трябва да предприемете необходимите действия, за да накарате всичко да работи във ваша полза и да постигнете целите си.

Деви, Риби, Близнаци и Стрелци , никакъв материал не може да замени емоционалната ви празнота, освен друг човек. Ако го осъзнаете навреме, може да вземете знаково решение за любовния си живот.