Енергията, която ни изпращат планетите днес, ще направи деня ни доста напрегнат, тъй като няма да имаме нито търпение, нито спокойствие. Много вероятни са силни реакции, странно поведение и емоционални възходи и падения, упоритост и нетърпение и може да избухнем, ако сме потиснати.

Това ясно ще зададе тона и може да отидем в другата крайност на изгубени или замъглени и неспособни да се справим с най-простите, ежедневни въпроси. Ще засили интуицията ни, като същевременно ни подтиква да станем доста интровертни и да споделяме мисли, идеи и чувства само с най-близките си хора.

Ще се отпуснем и ще възстановим вътрешния си баланс. Външният ни вид ще ни вълнува много, защото искаме да бъдем харесвани от другите, но най-вече от самите себе си. От друга страна, ще ни се иска да излизаме, да общуваме повече и да приключим деня си по приятен начин.

Ето и най-засегнатите зодии днес:

Риби, Близнаци и Стрелци, контролирайте нервите и реакциите си, защото няма да избегнете напрежението у дома, на работното място или във връзката си. Някои хора обаче ще подложат на изпитание търпението ви.

Телец, Скорпиони, Лъв и Водолей, желанията ви са много, нуждите ви са големи, но разхищенията, емоционални и материални, със сигурност няма да ви донесат нищо добро.

Везни, от обяд нататък светлината на прожекторите е насочена към вас, печелите сърцата със стила и комфорта си на общуване.

Овни, Раци и Козирози, да направите крачка назад може да не е толкова важно, ако става дума за поддържане на добрата атмосфера във връзката, работата или дома ви. В края на краищата вие се борите за обща кауза и егото не си пасва.

Близнаци, Стрелци, Деви и Риби, ще намерите възможност да направите някои лични покупки, които сте искали, които ще издигнат стила ви на следващото ниво. Само по себе си обаче това не говори за нищо! Бъдете уверени в себе си и всичко останало е излишно.