Венера в Лъв, която е неподвижна от 22 юли, вече е ретроградна и ще остане така в следващите месеци. През цялото това време създаването на нова връзка ще бъде доста трудно, както и спазването на условията на дадено споразумение. Освен това би било добре да не чакате изпълнение на обещания и да избягвате всяка покупка на дрехи, обувки и козметика, козметични интервенции или операции.

Въпреки това ни се дава възможност да преразгледаме решението си за раздяла. Отваря ни се възможност да се срещнем отново с бившия си, за да изясним ситуацията, да помислим за възможността за повторно събиране. Както и да използваме стари дрехи, аксесоари, предмети, мебели или декоративни елементи.

Ето и най-засегнатите зодии днес:

Лъвове, Водолеи, Телци и Скорпиони , дори да не искате да имате никакъв контакт с миналото, то ще ви намери и ще ви принуди да преоцените позиции, хора и неща. Ако сте били на косъм от промени у дома, в личния живот или на работното място, има още какво да почакате.

Козирозите, Раците, Овните и Везните, бившите, парите и финансовите дела, всичко това се завръща и вие осъзнавате, че каквото не е решено, рано или късно се появява отново в живота ви. Разбира се, сега можете да забавите темпото и да продължите напред.