Да!

Неизбежно е да срещнете друг човек, който ще има изключително положително и продуктивно влияние върху вас и живота ви – евентуално.

Разбира се, това ще се случи, ако наистина вярвате. Ако сте отворени към възможността, някой ден един човек ще ви накара да поставите под въпрос собствените си вярвания за живота. Но имайте предвид, че този човек може да е непознат на улицата, в автобуса или на опашката в магазина - просто дръжте съзнанието си отворено и нащрек!

Също така е важно да запомните, че ако не обръщате внимание, този човек може да премине през живота ви, вместо да се впусне в него - всеки, с когото взаимодействате по някакъв начин, може да бъде човекът, когото търсите. Този човек може да е в живота ви съвсем за кратко, но да окаже дългосрочно влияние върху вас.

Ако обаче успеете да разпознаете, че даден човек има потенциала да ви промени към по-добро, или пък вече е започнал да го прави, тогава има шанс той да бъде вашият идеален вселенски партньор в живота. Разбира се, също така може лесно да ви бъде и "просто" близък за цял живот. Обърнете внимание на усмивката му, на тона, смеха и жестовете, за да знаете кой сценарий изживявате в момента. Независимо от това, когато срещнете друго човешко същество, което ви помага да научите онова, което ви е липсвало, и който ви доставя някои от тези неща и позволява да ги изживеете, помислете как да ги задържите в живота си в дългосрочен план.

Когато срещнете някого, за когото имате усещането, че сте срещали и преди, защото усещате невероятна хармония помежду си - знайте, че това е човек, на когото не трябва да позволявате просто да премине през живота ви! Такива хора могат да ви покажат какви аспекти от живота сте пропускали преди, но също така и какви свои черти не сте забелязвали - а няма по-полезно нещо от това да познавате себе си. Дори и обикновените разговори с тази ваша сродна душа ще ви дават идеи, отговори или дори въпроси, които ще имат положително и продуктивно въздействие върху вас и живота ви.