Ще престана. Може би няма да е днес или утре, но ще го направя.

Един ден ще спра да мечтая за теб. Мислите за теб няма да ме тормозят, а сънищата ще изчезнат. Ще се чувствам добре. Няма да мисля, че ти си най-хубавото нещо, което ми се е случвало.

Един ден ще престана да се надявам, че ти ще се върнеш. Няма да посягам към телефона си бързо, когато някой ми се обади или получа съобщение. Няма да очаквам, че ще ми кажеш как ти липсвам. Ще спра да те търся в тълпата и да искам да се върнеш.

Един ден няма да ми липсваш. Няма да ме интересува колко време не сме си говорили или да се чудя как си и какво чувстваш. Знам как, когато дойде този момент, няма да се интересувам дали имаш приятелка, или си по-щастлив.

Един ден ще се откажа да те чакам. Ще продължа напред и ще създам нови спомени. Ще постигна нещо голямо и ще се мотивирам всеки ден да вървя напред. Ще реализирам мечтите си и ще се наслаждавам на живота.

Един ден ще се влюбя в човек, който няма да си ти, и няма да те търся в него. Няма да търся твой заместник, а наистина ще го обичам. Някой ден ще отворя сърцето си отново и ще изживея нещо красиво.

Един ден ще спра да те обичам. Ще те пусна да си тръгнеш от мислите ми и ще се усмихвам на миналото. Знам, че това ще е правилното решение. Ще ценя всеки един момент и ще се вълнувам за всяка една възможност, която бъдещето ще ми предложи.

Един ден ще съм по-добре без теб, а всичко ще ми бъде за урок, какво е грешно и какво е правилно в една връзка.

Аз ще бъда уверена, силна и сигурна в себе си. Ще съм щастлива и няма да искам нищо друго.

Някой ден ще съм по-щастлива, макар и да не е днес.