А така, след финалът на "Ергенът" се оказа, че всичко е добре режисирано и изкопирано от първоичточника...

"Бих искала да Ви разкажа историята на Брад Уомак от сезон 11 (2007 г.) на Американският "Ерген” или "The Bachelor”. Той получи много омраза за решението си да отхвърли и двете си последни ухажорки - DeAnna Pappas и Jenni Croft, за първи път в "The Bachelor”", твърди поребител в интернет.

От тези дума става ясно, че случката от трети сезон на "Ергенът" у нас не е прецедент. Припомняме, че на финала останаха Магдалена и Надежда, между които Алек Младенов не успя да избере и реши да им го каже не лично, а чрез предварително записано видео.

И докато всички побързахме да обвиним Алек в незряло поведение, то се оказва, че вероятно решението за неговия ход е продиктувано от продукцията, решила да заимства идеи. Както редица потребтели онлайн твърдят, тазгодишният финал на риалитито е по подoбие на американската версия от 2007 г.

Но прилики откриваме не само в хода на българския и американския ерген. Двамата дори имат и сходна визия - руса коса и сини очи. "Шокиращият му ход го нарече "проблемен към обвързване", но години след излъчването на сезона му Уомак искаше Америка да разбере, че се е променил. И за това реши да участвува за втори път в "Ергенът”. По време на втория си престой в "The Bachelor”, Уомарк се обвърза и предложи на Емили Мейнард в сезон 15. Въпреки че двойката се раздели дори преди целият им сезон да бъде излъчен, те се събраха отново след финала, но след това официално се разделиха завинаги през 2011 г.", разказва още потребителя в публикацията си.