По традиция, когато става дума за ухажване, мъжът е този, който преследва, а жената оценява и чака. В наши дни обаче, нещата стоят по съвсем различен начин.

Това е така, защото днес жените също имат свои собствени тактики, с които да накарат мъжа да се влюби в тях. Не всички жени обаче, имат дарбата или опита, когато става въпрос за това. Има жени, които са твърде срамежливи, а някои имат комплекс за малоценност, което ги затруднява да се приближат до някой мъж.

Но една част от жени имат увереността да направят първата крачка.Тези жени обикновено мислят за себе си положително или са се научили, че без да рискуваш няма да спечелиш. Така че, те са готови да поемат инициативата, ако наистина искат да опознаят съответния мъж.

Ето три секси съвета за флиртуване, които ще го накарат да копнее за вас:

1. Бъдете себе си!

Казват, че трябва да се представяш в най-добрата си страна, но в повечето случаи, ако човек прави това, ухажването завършва с катастрофа, след като и двете страни открият лошата страна на другия.

За да сте сигурни, че ще бъдете харесани такива каквито сте - просто бъдете себе си. Опитайте се да му покажете най-доброто от себе си, а също и онази част от вас, за която не сте сигурни, че наистина ще му хареса. Той трябва да познава и приема не само добрата, но и не толкова добрата ви страна.

Това просто означава, че трябва да спрете да се преструвате на някого, който не сте. Преструването води само до проблеми, като например загуба на доверието му. Затова просто се отпуснете, наслаждавайте се на моментите, в които сте с него, и се забавлявайте. Ще се убедите, че той ще ви оцени повече, отколкото очаквате. Той ще се влюби в това, което наистина сте, а не в някого, на когото се преструвате.

Това е може би най-важната точка от всички. Защото така ще разберете дали това е подходящия човек за вас. Хареса ли ви с всичките ви цветове и във всяка светлина, то отношенията ви ще продължат за дълго и ще са истински.

2. Накарайте го да иска повече от вас

Опитайте се да бъдете малко резервирана. Когато водите разговор, не разкривайте всичко за себе си. Ако си изпращате текстови съобщения, сложете ограничение. Трябва да спрете да изпращате съобщения, преди разговорът да стане скучен. Когато разговаряте в някоя от социалните мрежи, опитайте се да излезете първи от нея, преди темата ви да стане твърде скучна и излишна.

Ако говорите по телефона, опитайте се да прекратите разговора веднага щом заподозрете, че ще настъпи неловко мълчание.

3. Бъдете мистериозни

Когато излезете на среща с него, не му разказвайте веднага всичко за живота си. Ако той има много въпроси, особено ако са твърде лични, което повечето момчета правят, ако се интересуват, не се разкривайте веднага и не се обиждайте, а се усмихнете и кажете: "Може би друг път."

Тези неща могат да ви направят по-интересна и може да са отговорът на въпроса как да го накарате да се влюби във вас.

Опитайте се да се придържате към собствените си хобита и се уверете, че не изоставяте всичко, само за да сте около него. Продължете социалният си живот, отпускайте се във времето за себе си и се наслаждавайте на пътуването, което са вашите отношения в началото един към друг.

И не позволявайте наумът да ви завладее и да ви насочи в лоша посока. Ако това се случи и започнете да премисляте твърде много взаимоотношенията си и неговото поведение, веднага се отпуснете с един масаж, спа с приятелки или отидете на танци. Така веднага ще редуцирате напрегнатите мисли и отново ще се върнете към себе си и своята сила на ценна жена.