Лятото официално е тук. Време е за слънчеви разходки, горски пикници, забавни следобеди край басейна и много спомени. Сега е и моментът да се обличаме щуро и цветно и да се радваме на яркото слънце.

Но има моменти, в които не се чувстваме достатъчно добре в собствената си кожа, за да се престрашим да привлечем вниманието върху себе си. След зимния период почти всяка дама има проблем с появата на целулит и именно портокаловата кожа може да ни накара да си облечем плътни дрехи и да седим в сянката на дърветата, вместо да се препичаме на слънце.

Какво представлява целулитът

Целулитът е комплексно състояние, предизвикано от мастните натрупвания под кожата. Той е резултат от взаимодействие между съединителната тъкан в дермалния слой и слоя мазнини под него. Мастните натрупвания притискат клетките и водят до видимите деформации, които са причина за израза "портокалова кожа".

Тя може да бъде открита по бедрата, заднитe части, корема и понякога дори по стомаха и близо до мишниците.

Какво предизвиква появата му

Причината за съществуването на целулита засяга лимфната система на тялото. Когато лимфата не циркулира правилно и лимфната система не е в състояние да премахне излишните течности и токсини, те се натрупват под кожата и образуват целулит.

Лесно и бързо решение на проблема

Най-качественият начин за борба с целулита е отвътре навън. Ето защо Nature’s Way създаде експресната антицелулитна програма Cellulite Control, състояща се от три продукта - Готу кола, Бодлив залист и Див кестен.

След дълги проучвания се установи, че приемът на екстрактите на трите билки помага за възстановяване на нормалната дейност на лимфната система и намалява проявата на целулит по тялото.

Триото Cellulite Control е изцяло билково и освен, че се бори с целулита, помага на тялото по-лесно да отстранява излишните течности и токсини от подкожните тъкани, укрепва кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението в областите с най-много целулит.

Екстрактите от трите билки пречат на натрупването на мазнини в хиподермата, стимулират естественото производство на колаген и допринасят за поддържане на здрава, гладка и еластична кожа.

Готу кола съдържа екстракт от стъблото и листата на готу кола, както и натрий, и въглехидрати. Бодлив залист пък съдържа екстракт от корена на билката, а Див кестен включва екстракт от семената на кестена и цвят от невен.

Триото на Cellulite Control може да се приема от всеки, дори от хора с глутенова и лактозна непоносимост, тъй като не съдържа оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, захар, мая, пшеница, соя или ГМО.

Единственото, което трябва да направим, за да се погрижим за здравето на лимфната си система и кожата, е да приемаме сутрин и вечер по една капсула от трите продукта след хранене.

С помощта на Cellulite Control ще можем бързо да си възвърнем красивата форма и отново да се радваме на лятното слънце.