За Козирозите затъмненията в Овен и Везни ще бъдат в основните сфери на живота ви – местоживеене и кариера. Това означава, че до януари 2025 г. ще трябва отново да промените посоката на кариерата и мисията си, както и да вземете окончателно решение за жилище. Що се отнася до затъмненията в Риби и Дева, те ще бъдат свързани с желанието ви да научите някакво ново умение, което да приложите на практика. Например психология, нумерология, диетология и др.

Затъмнения от 25 март до 8 април

Пролетният коридор на Затъмненията ще се проведе във вашите сектори на кариера и местоживеене и ще започне с Пълнолуние в сектора на професията, плавно завършвайки сериозен цикъл в работата ви. Затъмнението и Новолунието във Везни на 25 март ще ви донесат важен документ относно назначаване на длъжност или смяна на ръководител. Като цяло събитията са свързани не само с външни обстоятелства, но и с това, че променяте целите си в себе си и гледате на собствената си мисия по различен начин.

Но Новолунието и затъмнението в Овен на 8 април ще се състоят във вашия сектор на пребиваване, което показва нов апартамент или къща. Освен това може да имате нов роднина, за когото да се грижите. Или ще почувствате някакъв вид задължение към семейството си. От психологическа гледна точка ще започнете да чувствате, че получавате нова основа в живота, което може да доведе до започване на строителство на къща или търсене на жилище, което ще ви даде усещане за солидност и стабилност. Един вид „семейно гнездо“, в което ще искате да пресъздадете атмосферата на благополучие и сигурност.

Гранд Стелиум в Телец

От най-важните позитиви на 2024 г. можем да очакваме Големия финансов стелиум в Телец, който ще се състои през април и май благодарение на клъстера от планети, воден от Юпитер – главният Дядо Коледа в астрологията, който управлява вашия знак. Не можете да избягате от късмета! За Козирозите клъстерът от планети ще бъде свързан с темата за влюбването и „изневиделица“, защото Уран, планетата на шока и внезапните обстоятелства, участва в Стелиума.

Бъдете готови, че най-важното любовно събитие ще се случи в аспекта на Луната и Стелиума – от 10 до 12 април, както и при Новолуние в Телец на 8 май. Точно на тези дати можете да се „сблъскате” с любовта на живота си, точно като по филмите.

Милионерски аспект през юни

Но от 1 до 8 юни в небето ще се формира милионерски аспект между финансовата планета Плутон и Юпитер, което ще донесе възможности за Козирозите. Плутон от вашия паричен сектор в тригон с Юпитер в работния сектор ще ви донесе мощно увеличение на заплатата, до големи инвестиции от чужбина или във ваш интернет проект.

Юпитер във вашата карта отговаря за интернет и далечни страни, а навлизането в работния сектор може да ви донесе „богата“ позиция в международна компания. Уверете се, че всички оферти, идващи до вас през юни и юли 2024 г., очевидно носят конфигурацията „милионер“. Чрез тази работа можете да срещнете бъдещия си съпруг, тъй като през юни 2025 г. Юпитер вече ще се движи през брачния сектор.

Ретрограден Меркурий в сектора на интимността и основните финанси

От 5 август до 28 август Меркурий ще бъде ретрограден във вашите сексуални отношения, което означава, че можете да се върнете към интимност с мъж, с когото преди сте имали връзка. Меркурий може да донесе и преразпределение на голям капитал, например можете да събирате документи за ипотека или активно ще затворите дългове или ще общувате с данъчната служба.

Затъмнения от 18 септември до 2 октомври

Животът ви продължава да се променя и може да се наложи да го анализирате по-задълбочено. Работата е там, че през септември започват затъмнения във вашия сектор на обучение и умения, което означава, че ще искате да се потопите в ново обучение, за да разширите мирогледа си.

Затъмнението и пълнолунието в Риби на 18 септември ще се случат във вашия дом на знанието и пътуването, като Луната е в съвпад със Сатурн и ви дава голяма нужда от ново образование. Можете да вземете курсове по психология или да научите някои сериозни умения (например да се запишете на курс по управление на яхта или рисуване с маслени бои).

Но Новолунието и Затъмнението във Везни на 2 октомври ще бъдат във вашия сектор на кариерата и ще бъдат свързани с голяма промяна в работата. Може да имате нова позиция или нов мениджър. В това назначение ще има намек за нещо познато, сякаш ще бъдете извикани обратно на старата си позиция или под крилото на предишно ръководство.

Примка на Марс в знака Рак от 5 септември 2024 г. до 19 април 2025 г.

Най-важното събитие за вас ще бъде примката на Марс, която отговаря за жилищата във вашата карта и също ще повлияе на вашите взаимоотношения. През този период, който ще започне леко през есента, вие ще започнете сериозно да преразглеждате отношенията си със съпруга си и да търсите компромис по въпросите на местоживеенето.

Марс е емоционално напориста планета, което означава, че ще направи партньора ви експлозивен, което може да показва както продуктивна дейност, така и изблици на гняв (всичко зависи от личността на човека). Във всеки случай очевидно ще бъде насочено към разрешаване на въпроса с вашето жилище - до края на април 2025 г. това ще бъде решено в полза на вашето преместване.