Той те е излъгал. Оставил те е с много въпроси, когато си е тръгнал, и чиито отговори искаш да разбереш. Трябва да събереш парченцата от разбитото си сърце, но тези въпроси не напускат главата ти.

"Заради друга жена ли беше? Не бях ли достатъчно добра? Защо тук? Защо сега? Защо, защо, защо?"

Чудиш се защо той не те е виждал в бъдещите си планове, в прегръдките си, когато празнувате нещо, докато градите бъдеще и живот заедно? Отговорът ще те преследва, карайки сърцето ти да страда, душата ти да се мъчи. През ума ти ще минават всякакви мисли, които ще те залъгват, докато се превърнеш в жената, която беше. Ще си мислиш как не си достатъчно добра, умна и талантлива за него и как не го заслужаваш. Ще се питаш защо е бил с човек като теб. Истината е, че той не е виждал бъдеще с теб, че ти си прекалено добра за него. Мила, ако той е отказвал да види потенциала ти, никога не си е заслужавал!

Изчакай мъжа, който ще изгради живота си около теб, стъпка по стъпка и ще отказва да осъществи мечтите си, ако ти не си до него. Колкото и цели да постигне, винаги ще се връща при теб.

Изчакай онзи, който не може да си представи живота си без теб и е готов на всичко, за да изживеете всеки миг, всяко едно приключение заедно. Неговата любов ще е само за теб, а твоето сърце? То ще е негово за цяла вечност.

Изчакай мъжа, който ще иска да си негова не само за един момент, а завинаги, ще си мисли винаги за теб, когато се събуди, когато заспива. Всяка миризма, всеки шум ще му напомнят за теб и няма да има търпение да те види и прегърне, за да усети как неговото всичко е в обятията му. Душата ти ще го погълне и ще заплени ума му.

Ако той отказва да види това, отказва да види общо бъдеще, той няма право да поиска сърцето ти.

Изчакай онзи, в чиито планове присъстваш ТИ, чието сърце ще бие само за ТЕБ от момента, в който вдигне воала, до момента, в който поемеш последния СИ дъх в ръцете МУ!