Как да запазиш приятелството вечно? Ние от Dama.bg вярваме, че истински приятели има. Може би понякога отнема по-дълго време, за да ги откриеш и да ги превърнеш в неделима част от живота си, но те са там.

Дълбокото и искрено приятелство продължава цял живот. Начините, по които приятелството може да продължи вечно, обикновено се учат цял живот.

Честността винаги трябва да бъде на първо място

Не си мисли, че ако пазиш тайни и не споделяш всичко с познатите си, те ще се превърнат в приятели.

Винаги бъди позитивен

Не бива да даваш воля на отрицателните мисли, на колебанията и съмненията. Ако подходът ти е грешен, няма да получиш признание от другарите.

Приемай различията и ги използвай в своя полза

Недей да се притесняваш, че хората са различни. Започни да гледаш на тези различия като на начин да обогатиш собствената си същност и начин на мислене.

Не спирай да звъниш, дори да няма какво да споделиш

Погрешно е да смяташ, че трябва да разговаряш с приятелите си само в случаите, в които имаш нещо да споделиш. Разговорите помежду ви трябва да бъдат непрекъснати, защото винаги има какво още да си кажете.

Модерните технологии са вашето предимство

Всички пътуваме и е трудно да намерим време за редовни срещи и разговори с близките. Ето защо можеш да обърнеш всички технологични предимства в своя полза, използвайки ги, за да разговаряш с приятелите.

Не крий неодобрението си

Далеч сме от мисълта, че хората са идеални, което означава, че и твоите приятели няма да бъдат. Но вместо да задържаш всичко в себе си, без да казваш и дума, най-добре е гласно да споделиш какво не ти харесва в държанието или постъпката на приятелите.