Овен

Ако един Овен те харесва, със сигурност ще разбереш по телесния контакт, така че очаквай доста прегръдки. По природа те са доста състезателни натури, така че вероятно ще те постави и на някакво изпитание. Ако изпитва симпатия към теб, Овенът ще иска да се докажеш, като играеш една от неговите игрички, така че приеми и отстоявай позициите си. Щом видиш, че един Овен те ревнува, бъди сигурна, че те харесва. Освен това той ще мисли много за теб, така че очаквай въпроси, относно това как е минал денят ти. Това е неговият начин да ти покаже интереса си. Добрата новина е, че най-вероятно ще изрази директно своите симпатии, Овните са доста директни. 

Телец 

Ако един Телец те харесва, той ще започне да те разпитва относно много неща и ще се опита да те въвлече в интересен разговор. По природа Телците са грижовни, така че ако виждаш, че започва да се грижи за теб и да те пази, това е добър знак. Голямо впечатление им правят малките чудатости у хората, затова имай предвид, че той ще забележи у теб неща, които за другите ще останат невидими. Ако един Телец ти се подиграва за нещо, имай предвид, че това не е с лошо чувство, а е неговият забавен начин да покаже интереса си. Могат да са много мили, когато харесват някого. За съжаление, обаче те често се притесняват, че тяхната чувствителност ще бъде причина отсрещната страна да ги отхвърли и да бъдат наранени. Ако забележиш, че той прави някое от нещата, които вече ти споделихме, отговори на неговия интерес, в противен случай той ще реши, че просто не го харесваш. 

Близнаци

Ако един Близнак те харесва, той буквално няма да спре да говори с теб. Ще ти задава въпроси, ще започва нови и нови разговори. Често астролозите споделят, че Близнаците показват интереса си с очите си - той ще бъде погълнат от теб и ще се вторачва в очите ти. Въпреки това ще се опита да се направи на спокоен човек, който просто общува свободно. Но имай предвид, че ако обръща на теб повече внимание, отколкото на останалите, това е сигурен знак. Обикновено Близнаците не си губят времето с хора, които не ги интересуват по никакъв начин. Бъди внимателна обаче, представителите на тази зодия са известни като играчи и понякога, когато просто искат да се забавляват, подвеждат хората около себе си. 

Рак

Раците са много срамежливи и сладки, когато харесат някого. Въпреки че вероятно по нищо няма да разбереш, че той те харесва, наблюдавай как се държат приятелите му с теб. Един Рак със сигурност ще е разказал на най-близките си за чувствата си. Ако го хванеш, че те гледа, имай предвид, че те съзерцава, в опит да измисли как да общува с теб. Бъди отворена с него, Раците имат силно изразено притеснение от отхвърляне. 

Лъв

Лъвовете са до болка откровени, така че той най-вероятно ще ти го каже директно. Освен това всички останали ще разберат за интереса му към теб, той не се отказва лесно и декларира чувствата си пред публика. Освен това ще го покаже и с физически контакти, така че ако един Лъв те хваща непринудено за ръката или коляното, или пък просто ти се усмихва от другата страна на стаята - той със сигурност те харесва. Освен това ще говори с теб с леко променен глас - по-мил и по-спокоен. Ще се опита и да те впечатли, така че не забравяй да му направиш поне няколко комплимента за достиженията му. 

Дева

Девите имат един малко по-нестандартен подход. Те предизвикват обекта на своите интереси, като му покажат най-лошите си черти, за да разберат дали другият ще остане до тях. По ирония на съдбата, това е сигурен знак, че той те харесва. Несигурните Деви искат да бъдат убедени, че ще бъдат обичани и в добро и в лошо и, че ти няма да избягаш, когато нещата станат трудни. Освен това той ще говори и за твоите негативни черти, това също е признак на интерес, той просто иска ти да бъдеш най-добрата версия на себе си. Необходимо е и да бъдеш постоянна в поведението си, защото ако една Дева разбере погрешно твоите действия, за секунди става студена и параноична. 

Везни

По природа Везните са очарователни и е трудно да разбереш дали имат по-специални чувства към теб. Понякога приятелското им отношение може да бъде подвеждащо. Така че, ако искаш конкретен отговор, събери кураж и просто попитай. Везните рядко лъжат, така че вероятно ще получиш искрен отговор. 

Скорпион

Ако се чудиш дали един Скорпион те харесва, забележи как се държи той около теб. Обръща ли ти специално внимание, когато сте в голяма компания? Скорпионите не си губят времето с хора, които не ги интригуват. Около хора, които наистина харесват, те често се държат доста странно, затова отсрещната страна често не може да разтълкува интереса им като такъв. 

Стрелец

Ако един Стрелец те харесва, то той със сигурност ще се опита да те разсмее. Ще се закача с теб и ще се опита да те впечатли с всички шеги и странности, с които разполага. Очаквай и много комплименти. Освен това Стрелците са срамежливи изключително рядко, така че ако виждаш, че се срамува от теб, това е сигурен знак, че те харесва. 

Козирог

Ако един Козирог те харесва, той ще бъде едновременно студен и заинтересоват. Единият ден ще флиртува с теб, а на другия ще се опита да те избегне. Това се дължи на факта, че твърде много обмислят всичко и не искат да изглеждат прекалено заинтересовани. Козирозите имат изконното желание да бъдат недосегаеми, а това да имат тръпка към някого ги кара да се чувстват слаби. Това често ги кара да развалят нещата преди дори да са започнали, защото не искат да рискуват да бъдат наранени. Ако успееш да накараш един Козирог да се чувства сигурен около теб и му покажеш какво изпитваш, след време той ще направи същото. Обръщай особено внимание на съветите, които ти дава един Козирог, те са начин да ти покаже, че те харесва. Освен това ще се опита да те впечатли с всички свои способности и таланти. 

Водолей

Ако един Водолей те харесва, той ще опита да бъде с теб максимално много време. Имай предвид обаче, че те са доста резервирани откъм емоции. Водолеите често тестват хората, които харесват, за да разберат дали намеренията им са сериозни. Ако твоят Водолей поддържа дълъг разговор с теб, бъди сигурна, че те харесва. Представителите на този знак трудно фокусират вниманието си при ситуации от ежедневието. 

Риби

Ако представител на знака Риби те харесва, той ще се държи доста глупаво и сдържано. Рибите са мечтатели, така че той ще иска да сподели с теб най-лудите си фантазии и желания. Изразяването на чувствата на една Риба ще те върне в гимназията - той ще те гъделичка и закача, ще ти изпраща сладки съобщения. Ако флиртува с теб повече онлайн, отколкото на живо, това е защото Рибите са доста срамежливи и избягват ситуациите от живия живот.