Как може да спечелите сърцето на жена от зодия Риби

1. Бъдете романтичен. Жената Риби обожава красивите жестове (и тук не говорим за скъпи подаръци, а за жестове, които я карат да се чувства скъпа на сърцето ви). Най-честно именно от тях съди какви чувства изпитвате към нея.

2. Показвайте ѝ, че е специална. Жената Риби повече от всяка друга живее с представата, че ще срещне мъжа, когото чака и който чака нея. Затова има нужда да се чувства така с човека до себе си - чакана, избрана и избирана... всеки ден.

3. Правете планове с нея. Жената Риби живее с поглед, вперен в бъдещето. Тя иска да мечтаете заедно и заедно да се борите за мечтите си. Иска да знае, че я искате - не само днес, а и утре.

4. Насърчавайте я. Жената Риби търси човек, който да бъде попътният вятър в платната й. Човек, който няма да приеме новата ѝ идея за поредна прищявка, а ще повярва в целите ѝ и в способността ѝ да ги постигне. Човек, който ще ѝ казва да продължи, когато е уморена и ѝ се иска да се откаже.

5. Преоткривайте я. Жената Риби копнее да открива себе си в очите ви. Копнее да вижда, че забелязвате как се променя, как израства. И че обичате тази промяна. Копнее да усеща, че всеки ден я опознавате и че ѝ помагате да опознае себе си.

 Как може да изгубите сърцето на жена от зодия Риби

1. Бъдете (болезнено) практичен. Това е един от най-лесните начини да изгубите жената Риби. Родена с волна душа, тя не разбира и не може да разбере практичността и прагматичността. Какво имам предвид? Тя знае, че вечерята на поляната в парка може да значи ухапвания от комари, озеленено одеало и носене на тежка чанта за пикник... и въпреки това си мечтае за вечеря навън, под звездите, а не в пицарията отсреща.

2. Оставете се на рутината. Вярно е, че има жени, които обичат подреденото и предвидимо ежедневие, но жената Риби не е от тях. Тя иска да бъде изненадвана и провокирана. Иска всеки ден да бъде целувана, приласкавана, съблазнявана...

3. Отказвайте да говорите за бъдещето. Настоявайте нещата да се случват, "когато им дойде времето". Не поемайте щафетата и не градете планове с нея. И със сигурност ще я изгубите, защото жената Риби ще приеме това поведение не като сигнал, че сте сигурни във връзката ви, а точно обратното - като сигнал, че не искате да задълбочавате отношенията си.

4. Карайте да я "стъпва по земята". Превъзпитавайте я да е "по-трезвомислеща", да се държи "по-зряло", да гледа на живота "по-реалистично". Накарайте я да заглуши гласа на детето в себе си, на мечтателя в себе си. А след това просто гледайте как се отдалечава и затваря в сърцето си... 

5. Дръжте се с нея така, сякаш я познавате до болка и няма с какво да ви изненада. Поклащайте глава, сумтейки: "Типично за теб!", когато взима решения, с които не сте съгласни. Демонстрирайте, че ви е "ясна като петте ви пръста". И не се учудвайте, когато накрая изненадващо си тръгне и разберете, че никой и никога не може да опознае напълно жената до себе си. Особено ако тази жена е зодия Риби...