На 29 април очакваме едно специално пълнолуние, наречено от индианците „розова луна“. Този специален момент от годината е свързан с обновление, нов живот, промяна и втори шанс, така че очаквайте Розовата луна да окаже влияние и върху любовния ви живот.

Но първо нека обясним какво е това нещо „розова луна“. Ще трябва да ви разочароваме, но Луната няма да излъчва нежнорозов цвят. Всъщност старите индианци са дали имена на всички пълнолуния в годината, защото пълнолунието е важен период от всеки месеца. Розовата луна назовава пълнолунието в месеца, в който обикновено цъфти розовото северноамериканско цвете флокс, което е един от символите на пролетта.

Ето защо Розовата луна ще ви донесе промяна, но каква точно? Това зависи от зодиакалния ви знак:

Овен

Напоследък работите много и сте преуморени, съветваме ви да си починете и да се огледате наоколо – Розовата луна ви предоставя възможност за ново любовно приключение. Възползвайте се и дори да не се получи – няма да съжалявате.

Телец

Влюбени сте, но в човек, който не отговаря на вашия идеал и не е точно ваше копие. Дайте му шанс, въпреки че е различен и не е това, което сте очаквали. В този период ви съветваме да слушате сърцето си.

Близнаци

Напоследък много ви се е събрало, затова потърсете приятелско рамо и си поплачете. Дори да не ви бива в това да изразявате чувствата си, пак не бива да потискате емоциите си. Ако имате връзка, трябва да бъдете откровени с партньора си и да му позволите да ви помогне.

Рак

В момента нямате никаква вяра на околните, дори трудно вярвате на себе си! Трябва да се отърсите от страховете си, защото те ви дърпа назад както професионално, така и в личен план. Розовата луна ще ви вдъхне малко повече увереност в собствените ви сили, така че се възползвайте и решете дълго отлагани проблеми

Лъв

Розовата луна ви е подготвила изненада – романтично приключение, което се задава на хоризонта. Ще изживеете страстна връзка с нов човек, но не очаквайте тя да се задълбочи. Вместо да страдате от този факт, просто се забавлявайте. Ако вече сте обвързани, ще трябва да решите стар проблем, а не е изключено и да се разделите с гаджето си.

Дева

Очаквайте ново запознанство с чаровен мъж, който набързо ще ви завърти главата. Не се поддавайте толкова лесно! Той може да не е такъв, за какъвто се представя. Ако имате връзка, ви съветваме да направите нещо приятно и весело – отидете на почивка, направете си забавен пикник на пода в хола... Работата е там, че напоследък сте позволили на проблемите да обсебят съзнанието ви и се чувствате потиснати, от което страда и връзката ви – време е да погледнете по-положително на нещата и да се разсеете от тревогите.

Везни

Напоследък се чувствате неуверени и потиснати, защото осъзнавате, че партньорът ви не ви разбира. Време е да поставите ясни граници и да бъдете откровени – само така ще си върнете вярата в себе си. Съвсем скоро ви очаква положителна промяна, така че се дръжте и не губете надежда.

Скорпион

Очаква ви много вълнуващ любовен период! Няма да имате никакви проблеми с половинката, а онези от вас, които търсят любов – ще я намерят! Просто трябва да излизате по-често и да бъдете готови да пробвате нещо ново.

Стрелец

Не сте щастливи във връзката ви? Мразите работата си? Сега е време да зарежете и двете! Не си губете времето с хора, които не ви заслужават, а продължете напред – късметът ще ви се усмихне.

Козирог

Розовата луна ще ви донесе много спокойствие и радост в любовен план. Ще се чувствате удовлетворени във връзката ви и нищо няма да ви липсва. Онези от вас, които са необвързани, ще имат няколко възможности, за да започнат нещо вълнуващо.

Водолей

Необвързаните Водолеи трябва да се съсредоточат върху себе си, вместо отчаяно да търсят половинка. Спокойно, любовта ще дойде в правилния момент, не е нужно да бързате. Онези от вас, които имат връзка, могат да очакват приятна изненада от половинката им.

Риби

Очаква ви период на домашна хармония. Насладете се на спокойствието и развихрете въображението си – сега е моментът за романтични срещи и почивки далеч от шумния град. Необвързаните Риби ще хлътнат до уши в някого, но той няма да направи първата крачка. Какво да старите? Поемете нещата в свои ръце и му признайте чувствата си.