Сродната ти душа е някъде там, просто трябва да я потърсиш...

Всеки зодиакален знак има своята идеална половинка, която ще го допълва и разбира най-добре. Ако искаш да разбереш какъв е твоят идеален партньор, надникни в съветите на астрологията:

Овен

Овните не трябва да си губят времето с хора, които само приказват, но нищо не вършат. Жената Овен има нужда от мъж, който работи също толкова упорито и е също толкова амбициозен. Тя се нуждае от партньор, който ще я подкрепя и ще влага също толкова усилия във връзката им.

Накратко казано, жената Овен има нужда от трудолюбив мъж, който да умее да показва любовта си. Ако той е мързеливец – нещата просто няма да вървят.

Телец

Жената Телец е много емоционална, импулсивна и понякога избухлива. Тя се нуждае от мъж, който да я успокоява и приземява. Заслужава си да изчака човека, който ще познава и разбира всичките й настроения. В живота си жената Телец среща много мъже, които се чувстват уплашени и застрашени от нейната сила и често забравят, че тя е много ранима и чувствителна.

Жената Телец има нужда от мъж, който ще познава темперамента ѝ и няма да избяга при най-малката трудност.

Близнаци

Жената Близнаци трябва да търси човек, който ѝ позволява да бъде себе си. Много от нейните любовници ще се опитат да я променят, което просто я влудява. Жената Близнаци живее по свои собствени правила и не обича да ѝ нареждат какво да прави и как да се държи. Заслужава си да почака онзи мъж, който ще обича нейната щура природа и няма да се опитва да я променя.

Рак

Жената Рак е много чувствителна, но често избира мъже, които са нейна противоположност – небрежни авантюристи, които освен звезди искат да ѝ свалят и Луната. Е, жената Рак обича да се забавлява и иска приключения, но това, от което наистина се нуждае, е стабилност.

Жената Рак трябва да търси мъже, които проявяват сериозни намерения и няма да избягат след 1-2 месеца на лудории.

Лъв

Жената Лъв много държи на външния вид и на социалното положение на своя любим. Няма смисъл да се лъжем, тя обича блясъка и лукса, сама е постигнала много в живота и търси мъж, който е също толкова успешен.

Мъжът, който ще я направи най-щастлива, е онзи, който винаги ще я подкрепя. Онзи, който ще я вдъхновява да бъде най-добра. Жената Лъв трябва да бяга от онези мъже, които по някакъв начин се опитват да сринат самочувствието й и я подценяват.

Дева

Жената Дева обикновено е твърде срамежлива, за да направи първата крачка. А когато крачката е направена... тя продължава да е все така срамежлива! Ето защо на жената Дева ѝ трябва мъж, който ще я извади от зоната ѝ на комфорт и ще я насърчи да бъде по-смела.

Разсъдливата Дева трябва да потърси мъж, който умее да се забавлява и с когото светът е приключение.

Везни

Жената Везни е винаги нетърпелива и винаги е във връзка, тя дори си мисли, че не може да живее без гадже. Е, може, и е хубаво да опита. Най-добре е жената Везни да изчака правилния човек, вместо да се впуска във всяка връзка, в която вижда и малко зрънце потенциал.

Жената Везни трябва да открие онзи мъж в тълпата, който вижда само нея и който е готов да се обвърже 100% с нея.

Скорпион

Жената Скорпион има нужда от емоционален партньор, който ще ѝ покаже малките радости в живота. Идеалният партньор за нея е някой, чиято душа е пълна с поезия. Жената Скорпион винаги пропуска малките радости и детайли, защото е твърде заета, стресирана или бързаща. Тя има нужда от мъж, който ще ѝ напомни, че понякога е хубаво да забави темпото и да погледне нагоре, за да види колко красиво е небето.

Стрелец

Жената Стрелец трябва да търси партньор, който е стабилен и интелигентен. Нейната грешка е, че често избира щури и безразсъдни мъже, на които тя мъничко прилича. Жената Стрелец си мисли, че иска да излиза с лоши момчета, които от нищо не се боят. Истината е, че тя се нуждае от мъж, който е широкоскроен, с богата обща култура и с разностранни интереси. Той трябва да е силен и непоклатим, за да бъде нейната скала.

Козирог

Жената Козирог трябва да намери човек, който е също толкова отговорен и сериозен като нея. На нея й е омръзнало да се занимава с хора, които не знаят какво искат от живота. Тя има нужда от човек, който може да поддържа нейното темпо. И определено няма нужда от мъже, които предпочитат да харчат парите си по барове и за хазарт, докато едва намират пари да си платят наема. Онези, които системно не намират време да си изхвърлят боклука или да си измият чиниите, също не са за нея. С две думи: жената Козирог няма време за глупости!

Водолей

Жената Водолей има нужда от забавен мъж, който да умее да я разсмива. Тя самата има прекрасно чувство за хумор, така че се нуждае от някого, с когото да го сподели.

Жената Водолей има нужда от духовит партньор, който не приема живота твърде сериозно. С такъв мъж се живее лесно и безпроблемно.

Риби

Жената Риби е склонна да се впусне в нова връзка, без да познава партньора си особено добре. Излишно е да казваме, че това много често не е добра идея. Тя би трябвало да търси партньор, който е философ по душа, който може да разговаря с нея до малките часове на нощта.

Жената Риби има нужда от мъж, който ще разбира желанията ѝ и ще познава всяко кътче на душата ѝ. Не е лесно да се открие такъв мъж, но жената Риби не трябва да се задоволява с по-малко.