Мъжете са много сложни човешки същества. Въпреки, че се смята, че жените са тези, които са неразбираеми, всъщност, момчетата са по-трудни за разгадаване. Не всички са еднакви, както твърдят хиляди момичета и много от тях държат на характера много повече, отколкото на външния вид. Въпреки това, на пръв поглед е невъзможно да разбереш какъв човек стои срещу теб, така че в действителност външността е много важна, особено когато се запознаваш с някого. Ето защо, сега ще ти разкажа какво си мислят мъжете, когато видят косата ти, защото тя говори много повече за теб, отколкото си мислиш.

1. Небрежни къдрици

Къдриците може да подчертават лицето ти, но ако не се грижиш за тях, ще постигнеш точно обратния ефект. Противно на очакваното, не е достатъчно просто да станеш и да излезеш от вкъщо. За да изглеждат вълните и къдриците ти добре, трябва да се грижиш за тях по време на всяко измиване и то по много внимателен начин. Почти всички жени обичат небрежните къдрици. Мъжете обаче си представят, че техните собственици са малко луди и необуздани, че са несериозни, но и доста палави в леглото.

2. Бухнали къдрици

Момчетата обичат този стил, защото той ги кара да мислят, че си срамежлива и не обичаш да привличаш толкова много внимание. Но те също така знаят, че в теб дреме лъвица, която чака своя момент, така че е вероятно често да те канят на по питие. Ако прическата ти е такава, знай, че мъжете бързо ще губят ума си по теб. Така че, смело, момиче, развихри ги още малко! 

3. Небрежна странична плитка

Разбира се, това зависи от човека, но обикновено тази прическа е приветствана от мъжете. Изглеждаш сякаш сутринта си била прилежна и сресана, но нещо много динамично ти се е случило през деня. Това обаче показва, че въпреки че си имала труден ден, все още се бориш да изглеждаш и да се чувстваш добре – точно като воина, който си. Някои мъже може да мислят, че си мързелива, но мнозинството е очаровано от сплетената ти коса. Поради тази причина не се безпокой, ако понякога си малко „разчорлена“.

4. Коса на вълни

Вълните в косата са много красиви, но за момичетата, които не ги притежават по рождение, могат да се окажат истинско предизвикателство. Това, което момчетата мислят е, че не се страхуваш да поемаш рискове и си толкова организирана, че можеш да постигнеш всичко. Обичаш да търсиш различни алтернативи за разрешаването на всяка ситуация. А най-хубавото е, че това няма как да не остане забелязано от силния пол. 

5. Средно дълга коса

Ако обичаш да поддържаш косата си на определена дължина, момчетата ще го забележат отдалеч. Това ще покаже, че си много практично момиче и че стреляш право в целта. Поради тази причина винаги трябва да залагаш на тази прическа, защото тя ще очарова обектите на твоите желания. Те ще видят, че си самоуверена жена, която има контрол над живота си, което можеш да бъдеш сигурна, че ще привлече цяла опашка от чакащи след теб. 

6. Конска опашка

Конската опашка ще те накара да изглеждаш много професионално – като силна жена, която ще отговаря за връзката си. Този стил не отнема много време, няма правилен и неправилен начин, затова я направи спрямо своите виждания. Прическа като тази показва, че си доминантна и успешна, следователно и истински звяр в леглото, а това е важно за мъжете!

7. Ретро стил

Момчетата се влюбват в класическата дама, така че ако обичаш ретро прическите, ще бъдеш забелязвана и ухажвана, където и да отидеш! Няма значение дали ти е отнело часове да постигнеш тази визия, или че се налага да я поосвежаваш няколко пъти на ден - мъжете ще забележат усилията ти. С този красив външен вид ще ги накараш да си мислят, че си елегантна, закачлива, сложна и влюбчива. Романтиката е в твоята кръв и ще ти хареса, ако на първата си среща чуеш музиката на 50-те и дори потанцуваш малко. 

8. Небрежен кок

Много мъже не харесват този външен вид, а някои дори мислят, че той подсказва, че си мързелива и доста небрежна. Според тях тази прическа трябва да се носи, само когато си във фитнеса или у вас по пижама. Никога не трябва да излизаш на улицата така, още по-малко на среща, така че трябва да се опиташ да направиш нещо повече с косата си, тъй като този стил ще те накара да изглеждаш като жена, която не се интересува от нищо в живота, дори и от себе си.