Дами, всяка една от вас знае, когато мъжът до нея е непостоянен. Той знае за това. Не прекарвайте времето си, за да го убеждавате, че заслужавате вниманието му. 

Не му пишете дълги съобщения, а просто го блокирайте и продължете напред.

Често тишината е най-силното съобщение.

Всичко, което е ваше, ще се върне. Това е факт. Понякога минават седмици, месеци или години, за да осъзнае той какво е загубил. Появява се и иска отново да е част от живота ви.

Свикнах да игнорирам мъжете, които не искат да са с мен. Щом той е решил да си тръгне, решението е негово. Когато го направи някой мъж, не губя времето си в търсене на причините. Няма смисъл да хабя енергията си за такива неща. А и да знам какъв е проблема, заради който си е тръгнал, какво мога да променя? Само защото някой го е сторил защо вината трябва да е твоя. Той не е за теб.

Помислете за всеки път, когато мъж ви е критикувал, ви е казал, че не харесва нещо във вас, че иска друга. Ако се предадете, когато това се случи, ще навредите само на себе си. Не се отчайвайте.

Всяка една от връзките ми е имала две развръзки: Или аз си тръгвам, или той.

И в двата случая не губя. Приела съм го като победа. Нямам нужда от човек, който не го е грижа и няма интерес към живота ми. Ако го напусна, то не ми е харесало нещо в него. Връзката е нямала бъдеще и съм я приключила.

Когато един мъж се върне, то появата му не е свързана с вас. Той го е направил, защото иска да угоди на собствените си желания. В повечето случаи той не иска романтика, а нещо друго.

Когато това се случи, те го правят, защото са се почувствали по даден начин, а не заради вас. Има смисъл. Вие сте били добри с този човек. През главата му рядко минава мисълта, че той може би не ви липсва.

Когато съм водила подобни разговори, винаги търся начин да му благодаря, че е споделил чувствата си с мен, но няма да го приема обратно. Не искам да съм груба и търся мил начин, за да го направя. Ако изкарате късмет и го убедите, че нямате чувства, то ще пропуснете момента, в който той ще твърди, че сте му ядосани и не сте му простили.

Оставете го да живее с избора си. Не му дължите нищо. Не му дължите нов шанс. Не е ваша вината, че си е тръгнал и е осъзнал грешката си. Нормално е да сте продължили напред.

Отрежете го и бъдете честна.