Лудост е как някого, когото познаваш от три месеца, може да означава много повече от някого, когото познаваш от три години. Как някой може да те накара да почувстваш повече в рамките на няколко месеца, отколкото друг за няколко години. Лудост е какво може да почувстваш, когато преживееш нещо, когато е просто правилно. Защото когато нещата са правилни, те просто се случват. Толкова лесно и просто, както и във филмите - просто работи.

Когато някой е правилен, веднага разбираш. Усещаш пеперуди в стомаха си. Това е нещо, което не можеш да разклатиш и не те плаши. Това е човек, на когото можеш да се довериш. Когато някой е правилен, кара всички малки неща да се усещат като големи. Превръща ходенето по улицата в приключение. Кара те да лежиш в леглото, да говориш и да се смееш за нищо с часове, които усещаш като минути. Кара те да забравиш за външния свят. Прави усещането за завинаги недостатъчно дълго.

Когато някой е правилен, нямаш друг избор освен да бъдеш себе си. Не се срамуваш от слабите си страни, защото си сигурна, че е там, за да те вдигне. Всеки път ти показва, че е до теб, за да го направи. Обича те заради теб самата. Показва ти, че заслужаваш да бъдеш обичана заради теб самата – и добрата, и лошата в теб.

Когато някой е правилен, го знаеш в душата си. Знаеш, че няма нужда да търсиш повече. Знаеш, че си точно там, където трябва да бъдеш. Всички филми и любовни истории имат смисъл - защото са правилни. Толкова е лесно и красиво, колкото изглежда, когато някой е правилен.

Когато е такъв, те кара да се чудиш как си минала през целия този живот, без да започне с него. Той ще изпълни живота ти с надежда, която не си знаела, че съществува. Ще накара бъдещето да свети по различен начин, а възможностите ще са по-ярки.

Казват, че не знаеш, докато не разбереш. И когато някой е правилен, знаеш. Не знаех това преди, но вече знам.