Няма нищо по-завладяващо от нежния поглед на една жена. Големи очи, прочувствен цвят и дълги, обемни и красиви мигли – те са един от сигурните начини да обезоръжим всеки мъж.

Точно затова всяка дама се старае да поддържа миглите си, използвайки спирали, машинки за извиване и дори изкуствени комплекти. Но това желание за прелъстителен поглед често се отразява на състоянието на нашите мигли.

За да предпазите миглите си от бъдещо увреждане, ви представяме 5 важни съвета, които ще ви помогнат да постигнете мечтания поглед и да запазите прекрасния им вид:

Нанасяйте спиралата си на етапи

Вместо всяка сутрин да натрупваме голямо количество спирала по миглите си и така да ги увреждаме, можем да нанасяме по малко от продукта, когато имаме малко свободно време.

Така ще можем да надграждаме дължината и обема, без да утежним миглите си още сутринта и няма да се притесняваме от сплъстяване или ронене на спиралата.

Поддържайте четката на спиралата си чиста

През определен период от време трябва да почистваме четката на спиралата. Така по нея няма да има засъхнал продукт, който да пречи за разресването на миглите и да оставя вече остарели парченца спирала по окото ни.

Освен това така ще се предпазим от евентуални инфекции.

Избягвайте използването на извивачка за мигли

Миглите ни могат да са изключително обемни и дълги, след като използваме извивачката, но тя е много вредна. Употребата ѝ отслабва косъмчетата, защото те са подложени на ежедневно опъване, което предразполага към падане и късане.

Избягвайте използването на изкуствени мигли

Когато използваме изкуствени мигли, не нанасяме спирала на собствените си мигли и им позволяваме да растат, без да се натоварват. Само че лепилото, което използваме, уврежда миглите ни дори повече от стара спирала. 

Затова не трябва да възприемаме изкуствените мигли като ежедневно решение на проблема с изтощените мигли.

Използвайте спирали, които са дерматологично тествани

За да сме сигурни, че съставките в спиралата ни няма да повлияят отрицателно на миглите ни и няма да предизвикат алергична реакция, е най-добре да използваме продукти с фармацевтично чист състав.

Често спиралите съдържат хормони и простагалдини, които не само не помагат за вида и здравето на миглите, а им вредят и то в сериозен мащаб. 

Именно затова спиралите Mascara med Curl & Volume за 10Х повече обем и Mascara med Ultra Boost за 12Х повече обем са с фармацевтична формула с растителни екстракти и хиалурон. 

Те съдържат натриев хиалуронат (добре усвоима нискомолекулна хиалуронова киселина), хидролизиран кератин (укрепва структурата на косъма), пантенол (подхранва подложения на третиране косъм) и други изцяло чисти съставки, които подхранват и укрепват миглите, като стимулират естествения им растеж.

Mascara med Curl & Volume за 10Х повече обем и Mascara med Ultra Boost за 12Х повече обем съдържат още масло от семена на слънчоглед, което хидратира и възстановява структурата на косъма, пчелен и карнаубски восък за създaване на защитен филм, комплекс от пептиди и аминокиселини, които стимулират растежа, диметикон за защита от слепване и увреждане, витамин Е и екстракт от червена детелина, който регенерира кожата и стимулира клетъчния метаболизъм.

Те са дерматологично и офталмогично тествани и са подходящи за чувствителни очи и лещи.

Спиралите са подходящи при поддържаща грижа за мигли при изполване на серум за растеж и след процедури за поставяне на изкуствени мигли. 

 


Силиконовата четка на Mascara med Curl & Volume за 10Х повече обем е с извита глава за PUSH UP ефект, който подобрява естествената извивка на миглите.

Клинично доказано е, че повдига и увеличава обема, като разделя и удължава миглите, без да ги слепва. Освен това постепенно потъмнява миглите в естествен цвят.

Mascara med Ultra Boost за 12Х повече обем пък има силиконова четка с конусовидна форма, която помага за по-интензивното нанасяне на цвета с удължаване от основата до върха на миглите.


В нея са добавени ултрафини влакна (екофибри), които полепват по косъма и удължават, и сгъстяват миглите, без да ги утежняват.

Така спиралата обхваща дори и най-фините и къси мигли и ги прави по-плътни и дълги за по-драматичен поглед.

Mascara med Ultra Boost за 12Х повече обем съдържа и натурални био разградими екофибри, които са абсолютно безвредни за нас и околната среда, не съдържат найлон и са производни на скорбялата.

Спазвайки тези 5 съвета, ще имаме красиви, здрави и дълги мигли, които ще ни помогнат да се превърнем в център на вниманието.

За повече информация може да посетите фейсбук страниците на Pharma Hyaluron Bulgaria и PharmaTheiss Bulgaria.