Тазгодишното лятно слънцестоене приветства Слънцето в Рак и Юпитер в Риби. Какво означава това за вашата зодия? Вижте тук и разберете какво да очаквате! 

Миналата година лятното слънцестоене беше заобиколено от три затъмнения, което предвиждаше големи промени за всички. Независимо дали тези разклащания са били добри, или лоши за вашата конкретна зодия, вероятно се чудите какво ви предстои тази година.

Според астролозите Тали и Офира Едут, известни още като AstroTwins, лятното слънцестоене през 2021 г. няма да бъде толкова смущаващо, но пък ще бъде също толкова въздействащо по свой начин. Ще почувстваме, че всичко е възможно, но тъй като Слънцето ще бъде в Рак, а Юпитер ще бъде в Риби, два емоционални водни знака, това може да е доста емоционален период.

И така, кога точно е лятното слънцестоене? Тази година то се пада на 21 юни в 6:31. 

„Ще сме суперчувствителни, но това не е нещо лошо" - споделят астролозите. - "Интересното при това слънцестоене е, че ни подтиква към миналото, което може да ни помогне да поправим счупени предходни връзки. И все пак най-дългият ден в годината (и първият ден на лятото) може да даде началото на други взаимоотношения, при които сме били по-малко верни или сме търпели обстоятелства, които вече не работят. Няма начин да се заобиколи: Хората ще трябва да се преборят със случващото се вътре в себе си на този ден, а може би и няколко дни след него. Научете се как да бъдете по-продуктивни в този труден момент."

Ето и какво да очаква всяка зодия:

Овен (21 март - 19 април)

Лятното слънцестоене през 2021 г. е чудесно време за първия огнен знак от зодиака, като периодът е благоприятен да се съсредоточите върху дома си. Овните може да искат да отделят време на близките си или да се потопят в домашен проект, като подбор на колажи от семейни снимки за онези най-уютни кътчета от дома. Това също е и подходящото време да се погрижите за вътрешния си мир. Освободете се от негативни вибрации и оставете добрите времена да се настанят трайно в ежедневието ви до края на лятото!

Телец (20 април – 20 май)

След дългата и странна година на пандемичен живот този земен знак, управляван от Венера ще бъде изключително комуникативен. Основно това ще се изрази в общуването с приятели. Сега е точният момент да излезете "офлайн" и да дадете старт на приятни и разтоварващи разговори с близки и приятели лице в лице. Този период е благоприятен за завързване на нови контакти. Така че, Телци, сега е времето да потърсите вашия идеален най-добър приятел.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Идва време, в което Близнаците да направят крачка в кариерата си. Разбира се, това време е точно около лятното слънцестоене. Докажете лоялността си, за да направите впечатление. Докажете лидерски си качества по време на работния процес. Избягвайте драстични и необмислени ходове, а просто се отпуснете. Това не би трябвало да ви затрудни, тъй като интелектът е най- голямата сила на Близнаци.

Рак (21 юни - 22 юли)

За състрадателните Раци, които винаги влагат изобилие от енергия, грижейки се за другите, това е перфектният период. Слънцето се придвижва в Рак за месец, което прави слънцестоенето оптимално време за успех. Рискувайте и не спирайте да преследвате целите си. Бъдете смели! Точно така, Раци - бягайте, не пълзете! Това е най-подходящото време да блеснете.

Лъв (23 юли - 22 август)

Лъвовете ще искат да пренаредят всичко по време на лятното слънцестоене. Те трябва да се противопоставят на този порив и вместо това да създадат нови и силни взаимоотношения. Хората, родени под този знак, са истински лидери, така че може да е предизвикателство да се противопоставят на вроденото им желание да си създават безброй приятни емоции, като контролират всичко. Не забравяйте, Рим не е построен за един ден. Ето защо назначаването на Лъв за ментор или водач е добра идея към настоящия момент. Лъвове, искате ли да премахнете ненужния стрес? Ами, почистете съзнанието си, излезте навън, отдайте се на положителни емоции. Разходете се и се погрижете за вътрешния си мир.

Дева (23 август - 22 септември)

Девата - един от най-нежните знаци в зодиака. Както винаги е нетърпелива да помага, което е страхотно, но сега е моментът този прекрасен земен знак да създаде някои по-стабилни и значими връзки. Фокусирайте се върху един човек от приятелския ви кръг. Създайте приятелска и по-разчупена атмосфера в екипа си, като организирате пикник, или просто поканите приятели да станат част от ваш проект.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Най-дългият ден в годината е идеалното време за Везни да си поставят някои нови цели за лятото. Независимо дали се отърсвате от COVID-19 с диета и план за упражнения, или намирате креативни начини за намаляване на стреса на работното си място, поставете си цел. Това е подходящо време за вас, Везни, да се присъедините към групите на ръководителите си или да пренаредите социалния си живот. Знаете ли, че хората, родени през септември, са по-склонни да бъдат успешни от тези, родени през други месеци? Възползвайте се от това си предимство!

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Родените под знака на Скорпион трябва да бъдат силни и горди по време на лятното слънцестоене тази година. Мрачните и загадъчни Скорпиони трябва да бъдат малко по-малко капризни и загадъчни, като вместо това да популяризират това, върху което работят. Също така периодът е подходящ за романтични моменти на родените под знака, управляван от Плутон, така че разкрийте привличането си към този специален човек, ако сте необвързани. Ако пък сте във връзка, планирайте пътуване с партньора ви, създайте си незабравими мигове заедно. 

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

По време на лятното слънцестоене няма "стрелба" за Стрелеца. Сега е моментът родените под знака на Стрелец да разберат стойността си. Не забравяйте да изчакате да се появи най-добрата възможност. Разумно би било да преговаряте. Не се опитвайте да се впускате в размисли за неясното бъдеще. Бъдете смели! Рискувайте, приемете, че правилният момент е точно сега - просто скочете!

Козирог (22 декември - 19 януари)

За Козирозите периодът на лятното слънцестоене е едно чудесно време за създаване на бизнес партньорства, така че не се колебайте да разкриете възможностите си на работа. Определено от отсрещната страна ще бъдат  напълно удовлетворени от усърданата ви работа. Покажете интереса си към другите. Излезте с приятели, поканете ги на кафе, отидете заедно на кино, но не забравяйте да отделите време и на хората, които най-много обичате. 

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Здравето има най-голямо значение за Водолей по време на слънцестоенето.  Като цяло периодът е подходящ, за да бъдете по-активни. Действайте в тази насока - върнете се към обичайното си Аз,  започнете по-здравословно хранене, сън и упражнения. 

Риби (19 февруари – 20 март)

Следвайте страстите си по време на лятното слънцестоене. Запомнете: Юпитер е в Риби, което прави 21 юни мощен ден, за да се изявите. Ако ви е грижа за нещо, направете опит да го задържите, в противен случай, то лесно може да ви се изплъзне. Покажете емоциите си. Изразете се силно и драматично на воля. Кажете на някой, че го обичате, или предайте друго силно чувство, вместо да останете неправилно разбрани. Преминете отвъд страховете си и задръжте тези, които наистина цените.