От какво зависи добрата прическа? На първо място от компетентността на професионалиста, на когото се доверяваме. Понякога обаче, ни връхлитат неблагоприятни периоди от лунния календар, когато дори най-добрият професионалист не може да ни спаси от нежелан резултат. Ето какво казва лунния календар за август по отношение на косата и кога е най-удачно да предприемем промяна или пък не.

1 август

Днес промяната във визията би ви се отдала с прекрасни резултати. Ще бъдете изпълнени с енергия. Очаква ви ползотворен месец.

2 август

Посещението на фризорския салон в този ден може да причини фобии и депресия. Възможно е някои здравословни проблеми да се надигнат. На прицел са корема и дихателната система.

3 август

Ако се нуждаете да повдигнете самочувствието си, освежете прическата си – боядисайте косата си или просто се отървете от увредените краища. Новата прическа ще ви донесе увереност във вземането на важни решения, които може да променят живота ви.

4 август

Ако обърнете внимание на прическата си, това може индиректно да спомогне за подобряване на финансовото ви положение.

5 август

Денят е неутрален за подстрижки. Решението е само ваше!

6 август

Неблагоприятен период за посещения във фризьорския салон. Ако планирате нещо такова днес, това може да доведе до срив в личните ви планове.

7 август

Нова прическа би се отразила положително на емоционалното ви благосъстояние. Придаването на нов нюанс с помощта на естествени бои ще възвърне бляскавия и здрав вид на косата.

8 август

Не е подходящото време за радикални промени във визията, тъй като могат да причинят тревожност и вражди с любимите хора.

9 август

Денят е подходящ за боядисване на косата в светли тонове. Безпроблемно можете да направите преход към русите тонове – резултатите ще са повече от задоволителни.

10 август

Лунният календар препоръчва освежаване на косата. Това ще създаде благоприятни отношения с близки приятели и колеги.

11 август

Денят е чудесен за всякакъв тип терапии за коса. Поглезете се с домашно приготвена или професионална маска за коса.

12 август

Избягвайте да режете или боядисвате косата си в този ден, защото това може да се отрази негативно върху скала ви и да причини чувствителност и косопад.

13 август

По-добре отложете посещението на салона за друг ден, за да не останете разочаровани.

14 август

Промяна в стила на прическата ще отвори сетивата ви за нови преживявания и емоции. Космените фоликули ще бъдат обновени и заздравени.

15 август

Днешната подстрижка би изострила вътрешната ви интуиция. Промяната в цвета на косата може да изстреля самочувствието и увереността ви до небето, що се отнася до вашите дългосрочни цели.

16 август

Денят е неутрален за подстрижки.

17 август

Промените във визията не са добре дошли, те могат да повлияят негативно върху общото състояние на косата. Не се препоръчва и боядисването, защото днес косата ще е особено чувствителна на всякакъв вид химия.

18 август

Ако вече сте планирали час за подстрижка за тази дата, избере добър професионалист, на когото можете да разчитате. В противен случай резултатът може да ви разочарова доста.

19 август

Днес е най-подходящият ден за подстрижка от целия месец. Ако го направите днес, това ще ви донесе дълголетие, здраве и уважение от другите.

20 август

Ако имате нужда да подобрите структурно прическата си – направете го днес. Подрежете връхчетата или бретона.

21 август

Изключително благоприятен ден за подстригване или боядисване. Това ще подсили естествения ви чар и ще ви направи магнит за околоните.

22 август

Експериментите с косата днес биха влошили психо-емоционалното ви състояние и да доведат до фатални грешки.

23 август

Неопределен период за манипулации в салон. Вероятно ще подобрите финансовото си състояние, но ще се сблъскате с проблеми по отношение на теглото си.

24 август

Изключително добър ден за подстрижка. Днешната подстрижка може да ви донесе щастие и значително да подобри микроклимата в семейството.

25 август

Денят е неутрален за подстрижки.

26 август

Отложете визитата до любимия салон за друг ден. Подстрижката на тази дата може да изцеди енергията ви и да доведе до затруднена мозъчна дейност.

27 август

Всякаква манипулация в салон би ви заредила с позитивни имоции за целия лунен месец. Ако искате да промените цвета на косата си, не се страхувайте да поемете рискове. Може да изпробвате нови техники или нюанси.

28 август

Днес по-добре се откажете от подстрижки и тежка стилизация. Погрижете се за подхранването на косата.

29 август

Днес внимателно се вслушайте в чувствата си. Ако забележите дори минимална слабост, по-добре отложете часа си. Но ако се чувствате на върха, не пропускайте възможността да експериментирате.

30 август

Днес ще пожънете успех, ако изберете обичайното и се доверите на добре познат фризьор.

31 август

Освежете косата си и тя ще стане по-гъста, здрава и податлива на стилизация.