Херцогинята на Съсекс се появи без грим и коса, увита в кърпа, в рамките на няколко минути от новата документална поредица на Нетфликс. 41-годишната Меган Маркъл размишлява върху решението си да се оттегли от кралските задължения в клип, заснет в Канада, в който херцогинята е показана в небрежна дънкова риза и дънки.

Това е далеч от обичайния ултра бляскав образ на Меган, която е известна с любовта си към дизайнерските марки и изключително красивите си бижута, които обществеността може би е свикнала да вижда.

В клипа Меган се разплаква и казва: "Наистина искам да премина от другата страна на всичко това. Наистина вече не знам какво да кажа. Те ни унищожават.”

Съществуват разнопосочни съобщения, като се твърди, че кралските особи са "в противоречие" с продуцентския екип на техния документален сериал за Нетфликс, защото "паникьосаната" двойка иска да направи "толкова обширни редакции", че екипът смята, че проектът може да бъде "отложен за неопределено време".

Крал Чарлз и принц Уилям са готови да дадат "бърз и категоричен" отговор на всички несправедливи твърдения в сериала на Хари и Меган - но Уилям и съпругата му Кейт вероятно няма да го гледат, твърдят източници.

Очаква ли се скандал в кралската фамилия? Предстои да разберем!