Да продължиш напред без някого, който обичаш е трудно и странно. Понякога отнема повече време, отколкото си мислиш. Но има едно нещо, което знам, че то не е за всеки.

Това е за всяка любов, която не е продължила дълго, за всяка провалена връзка, за разбитите обещания и всяко едно желание, останало неосъществено.

Да продължиш напред е трудно. То е за тези, чиято болка ги пробожда силно и не спира е остра и нараняваща. За тези, които са уязвими, но се борят. За тези, чиито сърца са разбити и изпълнени с тъга.

То и за тези, които са били в токсична връзка, за изгубилите връзката помежду си в течение на времето и за онези, които не могат да бъдат заедно, но още се обичат.

Продължаването е за тези, които трябва да се разделят заради разстоянието помежду си, и за тези, които напълно са се отчуждили , които винаги ще бъдат част от живота на другия.

То е и за тези, които изневеряват, на които са изневерили. Също така е и за тези, които са се променили.

За тези, които са се обичали пет дни, пет години или пет десетилетия. За всички, които се обичат онлайн.

Не знам колко време ще отнеме. Не знам колко пъти ще се наложи да преминеш през това. Не знам с кого ще се впуснеш в това приключение. Не знам и как ще приключи, или пък с кого.

Но едно е сигурно:

Независимо от това коя си, колко си обичала или как си изгубила. ще се възстановиш и ще продължиш напред. Ще намериш друг. Ще продължиш да обичаш. Искам да запомниш това. Помни го винаги!