В един момент тя изгуби бройката на всички мъже, с които се беше запознала в приложенията за запознанства. Мъже, които искаха просто секс. Женени мъже, които си търсеха любовници. Откачалки, които пращаха непоискани голи снимки. Лепки, които бяха готови да й станат гаджета, още преди да са се видели. Да намери нормален мъж изглеждаше по-трудно, отколкото си беше представяла.

Но имаше и свестни момчета. Момчета, които в крайна сметка се сприятеляваха с нея в някаква странно, флиртуващо приятелство, защото в един момент осъзнаваха, че не биха излизали, но все пак не бяха напълно готови да се лишат от компанията си. Коментираха със сърца и целувки историите в социалните мрежи, пращаха си често съобщения, защото просто се харесваха. Не се беше срещала с нито един от тях, макар и всички те в даден момент да бяха пожелали това да се случи.
Тя ги режеше по редица причини. За някои имаше основание, от други просто се боеше. Те не бяха такива, каквито тя не би харесала. Просто не им даваше шанс.

Тя не осъзнаваше, че те са тези, които й даваха цялото внимание, за което копнееше и което заслужаваше и винаги й показваха уважение. Те бяха онези, които никога не бяха груби или дори малко нетактични. Те винаги отвръщаха на откровено глупавите й извинения с разбиране, усмивки и “Е, може другия път”. Те бяха тези, с които тя трябваше да излиза. Добрите момчета.

Но не го правеше. Саботираше се, без да го осъзнава.

Тя искаше недостъпните. Онези, които си пишеха с нея с часове един ден, а на следващия сякаш изчезваха от лицето на земята, след което пак се появяваха дни, седмици и дори месеци по-късно, обвинявайки работата, бившата, всички останали. Тя искаше емоционално недостъпните, които се бояха от обвързване повече от всичко, сякаш може да са пропуснали някое по-красиво, по-забавно или по-секси момиче, ако прекарваха повече време в опити да опознаят нея. Онези, които тя искаше, бяха несигурните, тези, които криеха страховете и ниската си себеоценка зад слоеве и слоеве поведение на “алфа мъжкари”. Те бяха като красиви лъскави предмети, а тя обожаваше блясъка.

Неволно тя търсеше мъжете, които бяха като самата нея.

Тя не осъзнаваше защо беше впечатлена от тези момчета - женкарите, каквито всички, без изключение, се оказваха в крайна сметка. Тя беше емоционално недостъпната. Тя криеше несигурностите и страховете си зад фасадата на силна и независима жена и не позволяваше на никого да достигне сърцето й.

Беше по-безопасно да играе по този начин. Обвързването е трудно. Който се е горил, се ужасява от огъня. А нейните изгаряния бяха наистина тежки.

Женкарите и момичето говореха на един език. Глупости, страх, оправдания. А тя продължаваше да разглежда.