Въпреки че имаше слухове, че Брад и Анджелина са готови да си дадат втори шанс, оказва се, че нещата не стоят точно така.

Според запознати в момента Брад Пит излиза с британската актриса Ела Пърнел, която е на 21 години, т.е. тя е с 32 г. по-млада от актьора.

Според близки до двамата той е толкова запленен от новата си любима, че ѝ е предложил роля в новия си сериал – Sweetbitter, който е базиран на бестселъра на Стефани Данлър и разказва историята на млада сервитьорка в Ню Йорк. Оказва се, че Брад Пит, който е продуцента, искал Ела да е звездата в сериала.

Ела също е запленена от Брад и е много поласкана от вниманието му, твърдят източниците. Брад винаги е бил любимият ѝ актьор.

Въпреки че разликата във възрастта никак не е малка, източникът твърди, че двамата са наистина влюбени, а не са заедно само заради физическото привличане. Брад е пленен от забавната Ела и е поразен от актьорския ѝ талант.

И въпреки че Ела е доста млада, тя вече е изградила солидно порфтолио и има богат опит в Холивуд. Наскоро изигра Ема във филма на Тим Бъртън – „Домът на Мис Перигрин за чудати деца“. Спечелила е няколко награди за ролята си на Маккензи в независимия филм Wildlike, но най-забележителната ѝ роля в случая е тази на малката Злодеида – точно така, Ела изигра по-младата версия на Анджелина Джоли във филма „Господарка на злото“ (2014), който разказа историята на Спящата красавица от гледната точка на злата (в случая не чак толкова зла) вещица Злодеида.

Приликата на Ела и Анджелина е причината много таблоиди да изразяват предположението, че Брад просто иска да си отмъсти на бившата си съпруга. Е, времето ще покаже.