Не е лесно да се обичаш. Понякога изглежда невъзможно, но не е. Ти си способна на това. Ти можеш да се обичаш, както и да изглеждаш, каквото и да правиш.

Защото го заслужаваш. Заслужаваш онази любов, която ти даваш на околните, но не и на себе си.

Можеш да бъдеш точно, каквато си. Не бива да позволяваш на другите да ти казват, че не можеш, или те да те карат да се чувстваш некомфортно. Не трябва да се срамуваш от себе си.

Любовта не познава граници и имаш правото да се обичаш, както поискаш, защото си силна, умна и смела. Ти си повече, отколкото си мислиш. Няма нищо грешно в това.

Да, не е лесно. Има трудни дни, в които си мислиш, че няма какво повече да направиш, но те не се случват само на теб. Никой не е застрахован срещу тях.

Да обичаш себе си - това е предизвикателство, за което си струва да се бориш.

Прави го, за да се грижиш за себе си, а не другите да го правят вместо теб, а ти да се чувстваш безпомощна. Ти си заслужаваш и имаш нужда от уважение.

Лесно е да търсиш одобрението на другите хора, защото това  би те накарало да се чувстваш добре.

Ти си тази, която се познава най-добре. Не спирай да вярваш в себе си. Приеми недостатъците си и не се страхувай от тях. Не бягай от себе си, а бъди онази, която знаеш, че си.

Разбери, че перфектни хора няма и всеки има своите минуси. Разбери, че любовта, която таиш в себе си, е достатъчна, а да обичаш себе си не е проява на егоизъм, а е важна и необходима част от живота ти. Разбери, че ти си способна да обичаш и другите.

Ти наистина си си повече от достатъчна и трябва да си дадеш любовта, която заслужаваш. Ти си способна да направиш това, а не само да я търсиш навън.