Вярвам в това, че всеки от нас има точно определена половинка.

Това е човек, който иска да бъде там, за да отпразнува всичките ти победи точно толкова, колкото иска да ви помогне да преживееш неуспехите си.
Той познава всичките ти досадни навици и те обожава още повече заради тях. Знае всички глупави дребни неща, които те карат да се вълнуваш и изобщо не мисли, че са глупави.

Човекът за теб никога не би те съдил и разбира кога имаш нужда от пространство и кога трябва да бъдеш разбрана. Той знае точно как се чувстваш през първите няколко секунди, след като те е видял. Насърчава те да изразяваш себе си и никога да не се срамуваш от чувствата си.

Винаги е щастлив да чуе гласа ти на другия край на телефона, дори ако е твърде уморен, за да държи очите си отворени след дълъг ден.

Но най-важното е, че добавя стойност към живота ти по начини, които не си смятала за възможни, и те вдъхновява да се възползваш от целия потенциал в себе си. В дните, в които не смяташ, че си достойна или нямаш сили да се покажеш пред света, той ти напомня колко си силна и колко той и светът се нуждаят от теб.

Никога не съм мислила, че ще срещна човека за себе си през толкова тъмно време в историята. Животът в глобална пандемия донесе толкова много предизвикателства както за обществото, така и за хората. Едно от най-големите е загубата на човешка връзка - невъзможността да виждаш семейството и приятелите си, да ги прегръщаш и да ги гледаш в очите, докато им казваш колко много ги обичаш и цениш.

Ето защо е иронично, че аз и той създадохме една от най-дълбоките връзки по време, когато връзката за повечето беше загубена. Част от мен се чувства виновна за това, но също така знам, че въпреки загубите, които светът претърпя, все още ми е позволено да намеря щастие.

Също така мисля, че светът би могъл да използва надеждата, че радостта и любовта съществуват и в най-мрачните времена. Един от най-вдъхновяващите автори от моето поколение, Дж. К. Роулинг, пише, че „щастието може да бъде намерено, дори и в най-мрачните времена, ако само един човек си спомни да включи светлината“.

Човекът до мен винаги помни как да го направи, така че ще съм вечно благодарна, че Вселената ми позволи да го намеря.

Трябва да вярвам, че всеки намира човека за себе си в даден момент от живота си. Ако не е тази вярва, то самотата би спечелила и би изгасила толкова много пламъци, които ни показват добротата в света.

Ако чувстваш, че светлината ти свети малко по-слабо от преди, знай, че има някой, който чака да сподели своята с теб и те насърчава да светиш по-ярко от всякога.

Открих човека за мен в най-неочакваното време. Мисля, че така е трябвало да се случи, за да мога да науча, че щастието може да се издигне от пепелта на изгубените пламъци.

Заедно с човека до нас, можем да запалим отново огъня, скрит в сърцата ни, за да изпитаме радостта, която заслужаваме.