Животът е сложен, объркващ, неразгадаем. Понякога ни се струва, че всичко се случва толкова бавно. Друг път времето лети прекалено бързо и докато се усетим, моментът е отминал.

Цяла година може да ти се стори като един месец. А има толкова много промени, чиято тежест се натрупва на раменете ти. Тъкмо се нагаждаш към промяната и на следващия ден трябва да започнеш отначало.

Всичко в живота е толкова краткотрайно. И всичко, което имаш в момента, е нещо, което можеш да загубиш за секунди.

Тогава защо би искала да бъдеш с човек, който не си заслужава? С когото не виждаш бъдеще? Човек, който не прави живота ти по-добър?

Защо би искала да бъдеш с човек, който не те мотивира да бъдеш по-добра? Защо ти е да се примиряваш с нещо скучно и еднообразно, когато любовта трябва да е най-великата емоция?

Спри. Вместо да се насилваш да бъдеш във връзка, която не е подходяща за теб, бъди търпелива и остани сама. Правилният човек ще се появи, ако останеш вярва на принципите си и на любовта.

Просто трябва да се увериш, че когато любовта почука на вратата, ще си готова да я приемеш с отворени обятия. Не спирай да вярваш в любовта и никога не се съмнявай, че я заслужаваш. Изчакай онзи човек, който ще ти покаже какво е наистина да обичаш.

Остани сама, докато не срещнеш онзи специален човек, който ще бъде и твой любим, и твой най-добър приятел. Всеки друг няма да бъде достатъчно добър. Всеки друг ще те разочарова.

Остани сама, докато не срещнеш човека, който ще ти помогне да мечтаеш смело и да осъществиш мечтите си. Остани сама, докато не срещнеш човека, който ще ти помогне да се изправиш, щом паднеш.

Остани сама, докато не срещнеш човека, който ВИНАГИ ще вярва в теб, дори когато другите не вярват в теб. Остани сама, докато не срещнеш човека, който ще види светлината в теб, когато всички останали виждат тъмнина.

Остани сама, докато не срещнеш човека, който винаги ще ти пази гърба. Онзи човек, с когото никога няма да се чувстваш самотна.

Остани сама, докато не срещнеш човека, който ще те хваща за ръка и нежно ще те прегръща, когато е твърде трудно да направиш дори една крачка. Онзи, който ще се старае да те разсмее, когато се чувстваш най-тъжна.

Остани сама, докато не срещнеш човека, който е готов да загърби собствения си комфорт заради теб. Онзи, който те харесва такава, каквато си. Онзи, който няма да се страхува да опознае всяко кътче на душата ти.

Остани сама, докато не срещнеш човека, който ще ти покаже какво е безусловна любов. Онзи, който ще се старае да поддържа пламъка на любовта за цял живот.

Остани сама, докато не срещнеш човек, който е готов да се бори за теб, дори когато си мислиш, че не го заслужаваш.

Остани сама, докато не срещнеш човека, в чието лице виждаш и любим, и най-добър приятел.