През този месец бързите планети, които се движат в Телец, предвещават някои трудности във взаимоотношенията. Вашето обкръжение може да създаде конфликти заради дреболии. Що се отнася до вас, може да излезете подозрителни по неоправдани причини. Въпреки това, бъдете сигурни, че няма да се страхувате от нищо, защото се възползвате от мъдрите и състрадателни притоци на Сатурн и Марс. Тези енергии ви предпазват от това да се опрете на грешната страна на силата. Вместо това те ви насърчават да видите нещата по различен начин. Те ви вдъхновяват да проявите онази доброта, която възвръща усмивките, доверието и взаимното уважение.

Въпреки че е малко напрегнато, този сектор се развива доста добре. И този месец бихте могли да упражнявате талантите си, тъй като умеете да го правите добре. Вашият опит се забелязва. Уви, може да се сблъскате с консервативни умове, които държат на своите теории и особено на своите методи. Скорпиони, влизайки в конфликт, няма да помогнете на бизнеса си. От друга страна, да казвате "да" на всичко и да правите това, което чувствате, ще бъде по-ефективно. От финансова гледна точка, въпреки че ежедневието е осигурено, връщането на пари може да закъснее. Наблюдавайте го, за да не станат закъсненията прекомерни.

Съвет на месеца: Въпреки привидността, конфликтите имат за цел да променят това, което е в застой. Този месец бъдете достъпни и разбиращи. Няма да съжалявате!