Благодарение на връзката, която ги свързва с Марс в Рак, дисонансите, които идват от Овен, променят тона си. Шефът, съпругът или колегите ви са трудни за следване. Някои от тях са яростно упорити. Други се бунтуват при първа възможност. Обменът на мнения е оживен, а разногласията продължават. Вие сте попаднали между чука и наковалнята! Уви, не можете да направите много, освен да изчакате спокойно, докато всичко отминава. За да ви помогне, между 12-ти и 30-ти можете да разчитате на щастливите и положителни импулси на Венера в Близнаци. Тя създава събития и обстоятелства, които имат за цел да променят идеите ви. Тя предлага моменти на спокойствие, които ви помагат да направите крачка назад.

През този месец успехът ви се дължи на компромиси и отстъпки. В противен случай ще попаднете в ситуации, в които няма да можете да направите много. Така че, ако шефът ви е раздразнителен, изчакайте, докато се успокои. След това ще ги изслушате. Ако колегата ви прави живота ви труден, разхлабете атмосферата, като говорите за това, което го интересува. Тези малки съвети няма да направят хората по-добри, но ще ви помогнат да постигнете целите си по-бързо. Що се отнася до финансовата страна, ако не получавате удовлетворение в този сектор, не гледайте на това като на проклятие. Възползвайте се от възможността да преразгледате стратегията си и ще получите това, което искате.

Съвет на месеца: Вместо да затъвате в неназовани усложнения или тежки избори, вижте живота в нова светлина. Отворете се за друго измерение.