Време е да се разхождаш уверена по плажа и Veet Sensitive Precision е тук, за да ти помогне. Край на неочакваните порязвания и врастналите косъмчета - с новия автоматичен тример Veet Sensitive Precision получаваш перфектни резултати бързо и лесно.

Сезонът на отпуските вече е тук, а морският бряг става все по-изкушаващо и желано място за прекарване на летните дни. Безспорно една от големите драми за всяка от нас по това време на годината са досадните косъмчета около бикини зоната. За съжаление, не е никак лесно да имаме перфектно почистена кожа... колкото и да ни се иска. Добрата новина е, че идеалният инструмент за кадифена кожа в тази област е вече тук и поддържането ѝ става бързо и безболезнено само в две лесни стъпки.

Veet Sensitive Precision е тук, за да направи обезкосмяването лесно като детска игра! 

Кожата на бикини зоната е нежна и деликатна. Много от дамите не понасят болката от скубане в тази област, защото тук чувствителността е изострена. Така единственото им решение остава бръсненето с риска от неприятни порязвания и последващ дискомфорт. Това обаче е в миналото! Вече можеш да оформиш бикини линията си лесно, безопасно и безболезнено! Посрещни лятото с новия тример Veet Sensitive Precision. Ще се влюбиш в него!

Защо да се довериш на Veet Sensitive Precision?

Veet Sensitive Precision е първият автоматичен Veet тример, който е специално разработен за чувствителните части на кожата, в които попада и бикини зоната. Тримерът третира прецизно* областта, за да направи кожата ти кадифено гладка. Ето и кои са предимствата, които го правят толкова добър:

  • премахва лесно косъмчетата, без директен допир до кожата, което елиминира риска неприятни порязвания;
  • лесен е за употреба;
  • неговата компактност и елегантна форма ти позволяват да го носиш в дамската си чанта навсякъде и по всяко време.
  • по-удобен от самобръсначката - ползва се директно върху суха кожа, без крем за бръснене; 
  • има две прецизни глави за подкъсяване и оформяне на бикини линията. 

Стъпка 1: Подкъсяване

Използвай по-голямата от двете глави от комплекта, за да подкъсиш вече израсналите косъмчета. 

Стъпка 2: Оформяне на бикини зоната

За нежно бръснене и оформяне на деликантана линия, движи Veet Sensitive Precision по посока, обратна на растежа на косъма. Бъди спокойна, тъй като режещите остриета не докосват кожата и няма никаква опасност от порязвания. 

С Veet Sensitive Precision лесно и прецизно отстраняваш косъмчетата от чувствителните части на тялото. И най-важното - без страх от порязване! Готова ли си за гладка кожа, по-нежна от морския бриз?


* Подкъсява косъма до 0,5 мм