Трудно е и ни се струва лудост да сме необвързани след дълга връзка, но е и необходимо. След няколко неуспешни връзки, в които си дала всичко от себе си, сигурно си изтощена. Чувстваш се ужасно, а понякога дори не можеш да го опишеш. И все пак, макар и да си паднала, намираш сили и се изправиш. Страдала си достатъчно. 

Но така ли е наистина?

Обещала си си, че ще опиташ да разбереш коя си, да се опознаеш по-добре. Обещала си си, че ще държиш летвата високо и няма да се задоволяваш с по-малко от това, което заслужаваш. Прекарала си стотици нощи по баровете и дискотеките. Прекалявала си с алкохола и си се събуждала в различни легла. Всеки има свой начин да се справи с чувствата си, нали? Всеки има право да го преживее различно! Да, може и да е най-лошият вариант, но за теб е сработило. Ти си успяла да разбереш, че си много по-силна и стойностна от всяка твоя връзка, от чуждото мнение за теб. Също така си научила, че не ти трябва определен човек, който да ти покаже колко си способна в живота. Защо ли? Защото вече можеш да го видиш и сама.

Вече са минали цели три години.

Срещала си се с различни хора през годините, но не е било сериозно. На няколко пъти ти се е струвало, че може да има нещо обещаващо, но после си разбирала, че не е така. Кратки забавления, временни увлечения и утоляване на жаждата за внимание и мъжко присъствие.

Не го прави вече!

Време е да осъзнаеш, че заслужаваш много повече, отколкото те могат да ти дадат. Хората от миналото ти са далеч под твоето ниво. Трябва да се целиш по-високо! Ти си една изключителна и независима дама, която може да се справи с всяка пречка на пътя ѝ. Успяваш да се адаптираш невероятно добре към всяка ситуация, в която попаднеш. Можеш да общуваш лесно с хората, но това често може да се сбърка с флирт. Не се притеснявай. Ти просто си много добра във всичко, което правиш. Тук идва и тъжната част – всеки път, когато си във връзка или се влюбиш в някого, пренебрегваш тези си качества. Често преглъщаш силата си и губиш светлината си, за да блесне някой друг. Превръщаш се в по-слаб човек, който единствено дава, но не получава.

А какъв е изводът?

Хората, които допускаш в живота си, са един и същ тип. Никой от тях не те обича истински. Те те харесват, за да хранят егото си и заради тялото ти. Избираш да бъдеш с хора, които те привличат външно, които се хвалят с теб.

Когато някой те нарани...

В такива ситуации трябва да се изправиш, след като си паднала. Можеш да поплачеш, за да ти олекне, да крещиш, но най-важното е да се се опомниш коя си и къде отиваш, както и кой искаш да върви редом с теб.

Ти си много по-силна по характер, отколкото предполагаш! Изобщо не приемай сериозно това, че някой не те обича или не иска да го направи. Ти имаш себе си и това е най-важното и най-прекрасното нещо!